Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Gebak Online Bestellen Bij Brievenbus Banket

Gebak Bestellen 

Online gebak bestellen bij brievenbusbanket.nl

Bij brievenbusbanket.nl kunt u heerlijke taartjes bestellen die geleverd worden in brievenbusdoosjes en dus precies bij u door de brievenbus passen. Brievenbusbanket.nl maakt het verzenden van een brievenbus cadeau erg makkelijk voor u. U gaat naar de website van brievenbusbanket.nl, u maakt een keuze uit ons heerlijke assortiment, u kunt eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en als laatste rekent u gemakkelijk af met IDEAL. Gebak bestellen bij Brievenbus Banket heeft meerdere voordelen, maar het grootste voordeel is dat brievenbusbanket.nl is gespecialiseerd in spoedbestellingen, waarbij geldt voor 10:00 ‘s ochtends besteld, vandaag nog bij u afgeleverd!

Zakelijk bestellen

Naast particuliere orders kunt u bij brievenbusbanket.nl ook zakelijke orders plaatsen. Of u nou 10 of 10.000 stuks taartjes per post wilt versturen, het is allemaal mogelijk bij brievenbusbanket.nl. U kunt contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket.nl voor meer informatie of om de opties te bespreken. Tot nu toe zijn er al veel bedrijven die u voor zijn en al gebruik maken van de diensten van brievenbusbanket.nl. Deze bedrijven hebben relatiegeschenken verstuurd door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van zakelijke orders die u kunt plaatsen.

Relatiegeschenken

Het is erg populair bij brievenbusbanket.nl dat bedrijven relatiegeschenken bestellen voor hun personeel of collega’s. In plaats van de standaard relatiegeschenken zoals een mok of een kalender in de huisstijl van uw bedrijf verzendt u vanaf nu een super origineel en lekker brievenbus cadeau naar uw collega’s of personeel. Het versturen van een brievenbus gebakje van brievenbusbanket.nl wordt gezien als een blijk van aandacht en is een unieke ervaring.

Hoe plaatst u een bestelling voor een relatiegeschenk van brievenbusbanket.nl?

Ga naar de website van brievenbusbanket.nl, bekijk het assortiment gebak per post en maak een keuze tussen alle soorten en maten. Als u een grote order wilt bestellen vanaf 10 stuks, neemt u contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl. De klantenservice helpt u doorgaans binnen één dag en zelfs in het weekend. Zij kijken graag met u mee naar de opties om alles voor u naar wens te maken. Hierna krijgt u een offerte toegestuurd als beide partijen akkoord zijn gegaan en bent u ervan verzekerd dat brievenbusbanket.nl hard aan de slag gaat om uw relatiegeschenken op en top te verzorgen en op tijd bij uw collega’s of personeel te krijgen.

Er is een groot voordeel van het ontvangen van een relatiegeschenk per post. Dit is dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het pakketje aan te nemen van de bezorger. Dit scheelt heel veel tijd voor de ontvanger, waardoor diegene zijn tijd beter in kan delen.

 

Personaliseren

Bovenstaande grotere bestellingen zoals relatiegeschenken kunt u ook helemaal laten personaliseren naar uw wens of smaak. Denk hierbij aan ansichtkaarten met een persoonlijke boodschap in uw eigen huisstijl of onze diverse maten brievenbus doosjes met uw logo erop. Niet alleen dat maar ook bijvoorbeeld cadeaulintje of inpakpapier en er zijn natuurlijk nog veel meer opties bespreekbaar. Alles is mogelijk bij brievenbusbanket.nl, zolang u wel op tijd uw order doorgeeft via onze klantenservice zodat brievenbusbanket.nl goed met u mee kan denken om alles naar uw wens te maken. U kunt contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket.nl via mail of telefoon voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte op maat die voldoet aan uw wensen. De klantenservice neemt doorgaans binnen één dag contact met u op en is 7 dagen per week te bereiken.

Verschillende maten brievenbusdoosjes

Het meest verkochte relatiegeschenk van brievenbusbanket.nl is een Combinatie Box Large met twee verschillende soorten gebak. Er zijn natuurlijk veel meer opties om uw bestelling op maat te maken voor uw bedrijf. De verschillende maten brievenbus doosjes zijn;

  • Normaal; een A6-formaat brievenbus doosje met 1 stuk Brievenbus Taart.
  • Large; een A5-formaat brievenbus doosje met 2 stuks Brievenbus Taart.
  • Extra Large; een A4-formaat brievenbus doosje met 4 stuks Brievenbus Taart.

In de A5 en A4 brievenbus doosjes kunt u verschillende soorten brievenbus gebak combineren. Het is zelfs mogelijk om in het grootste doosje, het A-4 formaat, tot vier verschillende soorten te combineren in een doosje dat door de brievenbus past. Dit is erg uniek om te vangen en de ontvanger heeft een heerlijke proeverij aan taartjes per post om samen te delen.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen