Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Front-end, back-end en programmeertalen: Kojac schiet te hulp!

Bedrijven kunnen haast niet meer zonder een goedwerkende website met een aantrekkelijke uitstraling en kloppende wisselwerking tussen front-end en back-end. Waar front-end developers zich bezighouden met het onderhouden van de voorkant van de website, richten back-end developers zich op het achterliggende, technische gedeelte van de website. Back-end heeft dan ook betrekking op diverse programmeertalen, waaronder Python en Javascript. Kojac biedt om die reden ook programmeurs voor deze uiteenlopende programmeertalen: van de Python developer tot de PHP programmeurs.

Een voorbeeld voor de wisselwerking tussen deze twee elementen is het pictogram van het winkelwagentje. De front-end developer zorgt ervoor dat deze op een logische plek te vinden is, terwijl de back-end developer het mogelijk maakt dat de bezoeker vervolgens doorgestuurd wordt naar de pagina waarop het bestelproces plaatsvindt.

Student programmeurs tot jouw beschikking

Niet alleen biedt Kojac grote voordelen door het brede aanbod aan zowel front-end als back-end programmeurs, maar ook realiseren wij een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Vaak zijn bedrijven op zoek naar programmeurs met jarenlange ervaring, terwijl student programmeurs jou net zo goed van dienst kunnen zijn. Zij hebben zich wegwijsgemaakt in de wereld van programmering en zijn op de hoogte van de meest recente technologie. Om die reden zijn student programmeurs dé mensen waar jij als bedrijf naar op zoek zou moeten zijn.

Naar de website van Kojac

Ben jij zoekende naar professionele developers? Kojac helpt je hier graag mee! Wij slaan namelijk een brug tussen studenten op zoek naar opdrachten en bedrijven op zoek naar gespecialiseerde programmeurs. Hierdoor worden jouw technische problemen op het gebied van programmering (zowel front-end als back-end) verholpen door de mensen die er verstand van hebben. Weet jij echter nog niet wat voor soort programmeur jij nodig hebt? Dan denken onze experts graag met je mee om te achterhalen hoe Kojac jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn!

https://www.kojac.nl/