Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Een excel urenregistratie bijhouden

Excel is toch niet meer van deze tijd… Ondanks dat het een top programma is zijn er voor het bijhouden van uren als zzp’er zoveel verschillende mogelijkheden en toepassingen. Probeer je hier in te verdiepen voordat je weer verder gaat met die urenregistratie in excel.

 

Beginnen bij het begin

Maar goed laten we vooraan beginnen. Je hebt een tof idee bedacht en wilt als zzp’er aan de slag. Start dan eerst met het opstarten van een toffe marketing campagne. Het zal je verbazen hoeveel voordeel je hiermee kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan ikea en je denkt meteen aan blauw geel en hun prachtige handleidingen. Dit wil je ook bereiken wanneer men de naam van jouw onderneming uitspreekt!

 

Doelgroep benaderen

Daarnaast is een juiste doelgroep benadering ook essentieel! Wanneer je prachtige marketing hebt maar niet de taal van je doelgroep spreekt zul je ze nooit bereiken. Voer zoveel mogelijk campagne! Herhaling is namelijk key.

 

Geld verdienen

En natuurlijk niet onbelangrijk. Laten we geld verdienen! Wanneer je marketing voltooid lijkt te zijn, je naamsbekendheid is gegroeid dan is dit het moment om geld te verdienen. Zorg ervoor dat je je uren blijft bijhouden. Zoals eerder benoemd hoeft dit niet meer met een excel urenregistratie maar zijn er tal van apps verkrijgbaar die dit veel beter en sneller kunnen. Deze apps communiceren ook vaak met je agenda of time-tracker waardoor er automatisch facturen ontstaan.

Een win-win lijkt mij.

https://keeping.nl/excel-urenregistratie