Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Een betrouwbare accountant

Bent u op zoek naar een betrouwbare account en/of belastingadviseur om u bij te staan met al uw financiële boekhouding en vragen? Berkhout & Van Rijn Accounts en Belastingadviseurs staan altijd klaar voor kleine en grote ondernemers en hebben hart voor de zaak. Of u nu een kwartaalaangifte wil doen, uw jaarrekening wil opmaken, hulp nodig heeft bij uw administratie of gewoon advies wil, met al uw vragen over belastingen en accountancy kunt u bij Berkhout & Van Rijn terecht. Niet alleen als klein of middelgroot bedrijf, maar ook als particulier helpt Berkhout & Van Rijn u graag verder.

Berkhout & Van Rijn Accounts en Belastingadviseurs heeft vestigingen in Duiven, Zoelen en Lienden, waarmee een groot gedeelte van Gelderland binnen handbereik is. In Gelderland is in de afgelopen 10 jaar een goede reputatie opgebouwd bij zowel de klanten als bij de Belastingdienst, waarvan u ook kunt profiteren. De organisatie voldoet aan alle NBA richtlijnen en door de meest recente toetsing is dit nogmaals toegewezen. Tevens is er veel bekendheid met de regio en lokale netwerken. Ze weten wat er speelt en willen ook graag klanten leren kennen, zodat ze u optimaal van dienst kunnen zijn.

Al uw informatie is ook toegankelijk via het online portaal van de organisatie, zodat je altijd en overal toegang hebt tot de informatie die je nodig hebt. Dat is pas transparantie binnen de organisatie.

Een persoonlijke aanpak staat centraal bij Berkhout & Van Rijn Accounts en Belastingadviseurs, dus kom zeker eens langs voor een goed gesprek en de mogelijkheden voor u of uw organisatie!

https://www.bvradvies.nl/