Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

De multitool: een handig apparaat voor uiteenlopende klussen

Voor veel klussers is een langdurige voorbereiding geen onbekend beeld. Voordat je begint met de werkzaamheden loop je meerdere keren heen en weer om alle gereedschappen klaar te leggen voor gebruik. Tijdrovend en in veel gevallen overbodig. De aanschaf van een multitool maakt de meest uiteenlopende karweitjes een stuk eenvoudiger en stelt jou in staat om snel met de werkzaamheden te beginnen.

Kenmerken van een multitool

De veelzijdigheid van dit gereedschap is ook direct de belangrijkste reden om hem te kopen. Hoe vaker je klust, hoe beter een multitool jou kan helpen bij je werkzaamheden. Je kunt de multitool, afhankelijk van het type, onder meer gebruiken voor:

  • frezen
  • slijpen
  • snijden
  • polijsten
  • schuren

Soorten multitools

Dit vernuftig stukje gereedschap is verkrijgbaar in een roterende en een oscillerende variant. De oscillerende multitool is geschikt voor de fijne en de middelgrote klussen, zoals het zagen van delen laminaat, houtsoorten en tegels. Er wordt gebruikgemaakt van trillende bewegingen om de klus tot een goed einde te brengen. De roterende multitool wordt voornamelijk toegepast bij de fijnere werkzaamheden. Deze kleine uitvoering kan jou helpen als je moet schuren, snijden en schrapen, maar kan ook dienst doen bij het boren en graveren. De ronddraaiende beweging is perfect voor de lichtere klussen.

Beste multitool 2021

Voor de aanschaf van de beste multitool is het belangrijk of je in je vrije tijd klust of het gereedschap nodig hebt voor je dagelijkse werk. Om die reden zijn er twee oscillerende multitools die beide als beste multitool van 2021 zijn bestempeld. Voor eigen gebruik kies je voor een betaalbare oscillerende variant, die inclusief een koffer en 11 accessoires wordt geleverd. Ben jij voor je werk afhankelijk van gereedschap, dan is het beter om te kiezen voor een oscillerende multitool die werkt met een verwisselbare accu. Zo hoef jij je werkzaamheden niet te onderbreken. Om zoveel mogelijk klussen te kunnen klaren, is deze leverbaar met maar liefst 17 accessoires, opbergkoffer en verwisselbare opzetstukken. Met een instelbare intensiteit en snelheid wordt jouw werk een stuk eenvoudiger gemaakt.

https://www.gereedschap-expert.nl/