Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

9 voordelen van een automatische deur

Er zijn van die dingen waar je niet over nadenkt, totdat je erover moet nadenken. Een van die onderwerpen is de keuze welke deur je voor je bedrijf of organisatie moet kiezen. Automatische deuren bieden veel voordelen. Laten we eens kijken waarom ook jouw organisatie of bedrijf een automatische deur nodig heeft.

#1 Je klant verwacht het

Om maar met de deur in huis te vallen: je klant verwacht niet anders dan automatische schuifdeuren. In een onderzoek liet 99% van de ondervraagden een duidelijke voorkeur voor automatische schuifdeuren zien.

#2 Automatische schuifdeuren geven gemak

Zelfs als de klant het niet zou verwachten is het slim om een automatische deur te installeren. Het laatste wat je wilt is dat je deur als een obstakel gezien wordt. Ga maar na hoe moeilijk het is een (zware) deur te openen met een spartelend kind op de arm – of met een zware doos of tas vol net aangekochte producten.

#3 Grotere toegankelijkheid voor minder-validen

Over obstakels gesproken, met automatische schuifdeuren vergroot je de toegankelijkheid van je bedrijf enorm. Wel zo vriendelijk richting de minder-valide medemens.

#4 Goed voor je imago

Automatische deuren zijn al decennia gangbaar. Toch zit er nog steeds een vleugje sci-fi aan automatische deuren. Op onbewust niveau zorgt dit ervoor dat je klanten jou als innovatief en state-of-the art zien. Wie zou dat gedacht hebben, van zoiets praktisch als automatische schuifdeuren?

#5 Je hebt een ruime keuze uit automatische deuren

Wie een automatische deur wil laten installeren heeft allerlei opties om uit te kiezen. Automatische schuifdeuren zijn écht niet je enige optie.

Afhankelijk van budget, de beschikbare ruimte en voorkeur kun je kiezen uit automatische schuifdeuren, draaideuren, vouwdeuren en natuurlijk gemotoriseerde zwenkdeuren.

#6 Laag onderhoud

Moderne automatische schuifdeuren zijn amper kapot te krijgen. Goed geïnstalleerde schuifdeuren hebben ook erg weinig (periodiek) onderhoud nodig om elke dag opnieuw hun werk te kunnen doen.

#7 Kosten-baten-baten

Als je een kosten-baten analyse maakt zie je al snel dat automatische schuifdeuren een verrassend goede investering zijn, helemaal als je ook meeweegt dat je door automatische deuren energie kunt besparen.

#8 Energie besparen

Inderdaad, automatische schuifdeuren sparen energie. Dat komt doordat goed afgestelde schuifdeuren zo min mogelijk open zijn, waardoor warmte binnen blijft.

#9 Automatische schuifdeuren vergroten veiligheid

Automatische deuren kunnen met de juiste instellingen zorgen dat de evacuatie bij calamiteiten rimpelloos verloopt.

Waar koop je automatische schuifdeuren?

Deze negen punten zijn elk op zich al reden om te kiezen voor automatische schuifdeuren. Maar als je ze allemaal op een rijtje ziet is het heel duidelijk dat ook jouw bedrijf automatische deuren nodig heeft. Wil je direct automatische deuren laten installeren, of wil je eerst een adviesgesprek? Neem dan contact op met de specialisten van www.automatischedeuren24.nl