Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Contactloze maar persoonlijke bezoekersregistratie in verzorgingstehuizen

Persoonlijk contact is steeds lastiger te realiseren naarmate we langer thuiswerken en fysiek contact beperkt wordt door de huidige coronamaatregelen. Ook in verzorgingstehuizen blijft sociaal en fysiek contact gelimiteerd tot een minimum aantal bezoekers per bewoner, waardoor eenzaamheid alleen maar toeneemt. Voor zorgmedewerkers stijgt bovendien de druk, omdat er allerlei bezoekersregistratiesystemen opgezet moeten worden om de bezoeken te kunnen coördineren en monitoren. Om de zorgmedewerkers daarom ook te ontzorgen, is DigiReceptie in het leven geroepen. Middels het webportaal van DigiReceptie is het namelijk mogelijk om een digitale agenda bij te houden, waarin de bezoekersgegevens en -tijden opgenomen worden. Op die manier is het mogelijk om op een overzichtelijke en inzichtelijke wijze fysiek contact te realiseren en eenzaamheid tegen te gaan.

Hoe gaat DigiReceptie in zijn werk?

Wanneer een bezoeker langs wil gaan bij een bewoner van een verzorgingstehuis, is het noodzakelijk dat hij of zij zich aanmeldt via een unieke webpagina. De digitale receptie software maakt het mogelijk dat deze pagina geheel op authentieke wijze vormgegeven kan worden, net als de uitnodiging die naar de aangemelde bezoeker verstuurd wordt. Vervolgens wordt het verzoek om een bezoekje te mogen brengen aan de desbetreffende bewoner goed- of afgekeurd op basis van de geldende richtlijnen. Het verzorgingstehuis kan dan ook zelf aangeven hoeveel bezoekers toegestaan is per dagdeel of afdeling, wat te zien zal zijn voor de bezoeker. Zo kunnen de bezoekers zich op een overzichtelijke wijze registreren en neemt dit een hoop werk uit handen van de zorgmedewerkers, die zich zo kunnen focussen op hun essentiële dienstverlening.

Aan de slag met de digitale receptie

Lijkt jou de digitale bezoekersplanning verzorgingstehuis de ideale manier om bezoeken in te plannen zonder de werkdruk van zorgmedewerkers aanzienlijk te verhogen? Neem dan snel een kijkje op de website van DigiReceptie voor meer informatie over de werking van het webportaal!

https://www.economy.nl/