Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Autobeveiliging en huisbeveiliging: de perfecte combo

Autobeveiliging en huisbeveiliging: de perfecte combo

Zes seconden en een kleerhanger volstaan ​​om een ​​inbreker in te breken in de garagedeur.

Uw garage is een kwetsbaar punt in uw huis en bevat enkele van uw meest waardevolle bezittingen, inclusief uw voertuigen. De combinatie van autoveiligheid en binnenlandse veiligheid zorgt ervoor dat uw auto veilig is voor inbrekers.

Hieronder vindt u een aantal manieren van slotenmaker Den Haag waarop u de veiligheid van uw auto en uw woning kunt gebruiken om uw voertuig te beschermen.

Plaats beveiligingscamera’s naar uw oprit en garage

Inbrekers richten zich minder snel op een huis met zichtbare beveiligingscamera’s, volgens het Criminaliteitsrapport. Dit afschrikmiddel alleen kan je voertuig beschermen door je huis als een moeilijk doelwit te markeren.

Indringers hebben een grotere kans herkend te worden als ze voor de camera worden betrapt, waardoor je indringer een van de weinige 13,6 procent van de inbrekers die zijn gearresteerd. Een live feed via mobiele monitoring biedt gebruikers nog meer kracht, omdat ze een inbreker kunnen identificeren voordat de inbreker het pand verlaat.

Optimaliseer de woningbeveiliging met een slimme garage

Het integreren van een slimme garage in uw beveiligingssysteem helpt uw ​​auto te beschermen door uw garagedeur te sluiten wanneer u het vergeet. Als je garagedeuren open laat staan, zelfs als je thuis bent, is dit een rustige kans voor een inbreker die je spullen en auto in gevaar brengt.

Met slimme garages kunt u uw garagedeur sluiten vanaf een mobiel apparaat of de garagedeur automatisch sluiten als deze voor een langere tijd open is gelaten.

Licht schijnen op kwetsbare plekken

Beeldsensortechnologie gecombineerd met slimme lichten activeren licht op donkere plaatsen waar inbrekers zich waarschijnlijk op richten, zoals zijdeuren of ramen. Slimme lichttechnologie zal energie besparen door de noodzaak weg te nemen om nachtverlichting aan de zijkant aan te houden, of 24/7 om zich veilig te voelen. Om vals alarm te voorkomen, kunt u schematisch lichten in- en uitschakelen op specifieke tijdstippen waarvan u weet dat u slaapt, buiten de stad of op het werk.

Voorzorgsmaatregelen voor auto’s

Het gebruik van autoveiligheid bovenop de huisveiligheid voegt een tweede verdedigingslaag toe om uw voertuig te beschermen. Oefen autoveiligheid door deze belangrijke voorzorgsmaatregelen te nemen:

  • Vergrendel de deuren van je auto en rol je ramen op, ook als je voertuig in de garage staat. Dieven kunnen een kleerhanger gebruiken om sloten te openen door een gebarsten open raam.
  • Als u buiten parkeert, moet u uw deuren altijd op slot doen en parkeren in een goed verlichte ruimte.
  • Maak er een gewoonte van om kostbaarheden op slot te houden in je handschoenenkastje of weg te verstoppen onder een stoel wanneer je je auto verlaat. Zelfs een wisselgeld moet worden weggestopt.
  • Laat uw sleutels nooit in het contact zitten. Het is verleidelijk om naar binnen te rennen en de auto te laten rennen, maar neem altijd de extra tijd om je sleutels mee te nemen.
http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag