Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Kabelmanagement door Human Office

Kabels op je werkplek

Tegenwoordig staat er op bijna elke werkplek wel apparatuur. Al die apparatuur is natuurlijk heel handig voor u werkplek, maar er zit ook een groot nadeel aan. De meeste apparatuur is verbonden met kabels zodat ze kunnen functioneren. Als er veel apparatuur aanwezig is op uw werkplek dan zullen er ook veel kabels zijn. Als u niet goed met die kabels omgaat dan kunnen deze al snel in de weg komen te zitten. Dit ziet er alleen niet heel slordig uit, maar het kan ook nog eens gevaarlijk zijn voor uw werknemers. Bovendien wordt er beter gefunctioneerd op een schone en nette werkplaats dan in een slordige. 

Waar wij van Human Office voor staan

Human Office is opgericht in 1999 met als doel werkplekken te gaan verbeteren. Mensen staan bij ons centraal en we willen ze daarom ook helpen. De werkplek is een belangrijk aspect van een bedrijf een daarom geloven wij van Human Office dat deze plek zo veilig en prettig mogelijk moet zijn. Wij proberen daarom met onze producten om uw werkplaats te verbeteren. Verder bieden wij ook duurzame producten en willen we dat onze producten goed aansluiten bij uw wensen. 

Oplossing tegen slordig geordende kabels

Wij van Human Office bieden u een oplossing voor de problemen die u heeft met uw kabels. Kabelmanagement kan ervoor zorgen dat uw kabels niet meer in de weg zullen liggen op de werkplaats. Door kabelmanagement kan u de productiviteit en de veiligheid in uw werkplaats verhogen. Human Office is onder andere gespecialiseerd in het produceren en verkopen van producten die u zullen helpen met het opruimen van in de weg liggende kabels. 

Producten voor uw kabels van Human Office

In onze shop kunt u vele producten vinden die helpen met kabelmanagement. Zo kunt u in de shop cable grips vinden die kabels op hun plaats kunnen. Deze cable grips kunt u aan bijna elk oppervlak bevestigen waardoor u uw kabels kunt laten lopen op een plek waar u er geen last van heeft. Het product is te koop als een 3-weg en als een 5-weg. Ook is het is verschillende kleuren te koop. Verder kunt u in onze webshop kabeldoorvoeren kopen. Deze zorgen ervoor dat u uw kabels door een oppervlak kan laten lopen. Dit is dus ideaal bij het organiseren van uw kabels. Ook verkopen wij kabelslangen die uw kabels kunnen beschermen. Ook zullen deze kabelslangen bijdragen bij de veiligheid van de kabels. Onze producten zijn dus ideaal om uw ‘kabelspaghetti’ op te lossen en om uw werkplaats prettiger te maken. Naar boven

https://www.humanoffice.nl