Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Verhuistips van Faster Verhuizingen

Verhuizen kan veel stress opleveren. Daarom is het handig om de verhuizing zo goed mogelijk voor te bereiden. Faster Verhuizingen geeft u een aantal tips die u zelf kunt doen om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen.

Alles op de juiste plaats

Onze eerste tip; zet alles meteen op de juiste plaats wanneer u in uw nieuwe huis gaat. Met een beetje voorbereiding kunt u een hoop moeite besparen. U weet vast wel naar welke plaats de spullen moeten in uw nieuwe huis. Voor deze tip koopt u verschillende soorten tape als dat er kamers zijn in uw nieuwe huis. Geef elke kamer een kleur, zoals een gele kleur voor uw woonkamer. Stop alle spullen in een doos die bij dezelfde kamer horen en geef deze een bepaalde kleur. Wanneer de verhuizing plaats vindt plakt u dezelfde kleurt tape op de kamer waar de verhuisdoos uitgepakt kan worden. Zo kunnen de verhuizers precies zien wat de bestemming is van de verhuisdoos. Wanneer wij s ’avonds zijn vertrokken staan de dozen op de juiste plaatst en hoeft u de komende dagen niet meer met dozen te sjouwen.

Houd alles schoon

Flesjes zoals shampoo, douchegel en lotion moeten ook mee met de verhuizing. U wilt niet dat de flesjes open gaan tijdens de verhuizing waardoor er een grote knoeiboel ontstaat. Koop huishoudfolie en leg die over de opening van de flesjes. Draai vervolgens de dop er op en er is geen kans meer dat dit gaat lekken.

Snoeren en stekkers

Wanneer u klaar bent met de verhuizing wilt u eerst even lekker op de bank ploffen voor de televisie. Het eerste wat nog te doen staat, is het aansluiten van uw apparatuur. Welk stekkertje hoort nou bij welk apparaat en welk snoer hoort nou bij welke televisie. Om dit te voorkomen kun het best voor het afsluiten en inpakken van uw apparatuur alle snoeren en stekkers aan elkaar binden. Zo kunt u in uw nieuwe woning alles weer eenvoudig aansluiten.

Eindelijk in uw nieuwe huis

 

De verhuizers zijn dan eindelijk vertrokken. De meeste dozen zijn al uitgepakt maar er staat nog het één en ander dat is ingepakt. Waar de tandenborstels, handdoeken, scheerapparaat en de ontbijtgranen zijn gebleven is voor u een raadsel. Onze tip? Maak één doos met alle spullen die u de eerste dag van de verhuizing nodig heeft. Zet dit op een makkelijke plaats zodat u deze moeiteloos terug vindt.

https://www.fasterverhuizingen.nl/