Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

AFAS Professional

Met AFAS Professional til jij jouw bedrijf naar een nieuw level. AFAS is een bedrijf dat software levert. Die software maakt je werk en vooral je werkprocessen gemakkelijker of beter beheersbaar. Er zijn verschillende softwarepakketten van AFAS Professional die jij voor jouw bedrijf in kunt zetten. AFAS Professional is meer dan software alleen. Het is ook een bedrijf dat je helpt met het implementeren van hun software. Ze zijn er om je te adviseren en om je te ondersteunen tijdens het werken met AFAS software. En daarvoor brengen ze een hoop kennis en ervaring met zich mee. 

 

Professionaliseren met AFAS

AFAS Professional is bekend met meerdere soorten bedrijven en branches. Of je nu een kleine ondernemer bent en misschien pas net je eerste mensen in dienst hebt of een al jarenlang draaiend bedrijf met meerdere locaties. Ook is AFAS Professional bekend met bedrijven van de cultuursector tot aan de bouw en van de financiële sector tot en met schoonmaakbedrijven. Ze zetten deze kennis en ervaring in om ook jou te helpen met het professionaliseren door gebruik te maken van AFAS. Ze begrijpen namelijk wat voor jou werkt of nodig is. Voor jouw branche of jouw bedrijfsomvang. 

 

Software van AFAS

AFAS biedt verschillende softwarepakketten aan. Je kunt ze combineren om optimaal gebruik te maken van AFAS Professional, maar dit hoeft natuurlijk niet. Het is niet voor ieder bedrijf nodig om alle software in te zetten. Wel is het fijn dat je met AFAS Professional software te verschillende varianten aan elkaar kunt linken. Zo kan een klantenbestand of relatiebeheer direct met de financiële administratie verbonden worden, zodat je maar één keer iets hoeft aan te passen en het direct overal verwerkt is. 

 

AFAS software die van pas kan komen is dan bijvoorbeeld AFAS Financieel. Met deze software kun je je financiële zaken in de gaten houden en koppelen aan je bestaande systemen om zo je bedrijf te professionaliseren. Koppel dit met de HRM software en je bent meteen klaar voor de financiën wat betreft lonen voor je werknemers.