Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

6 herinneringen uit je basisschool tijd zoals de school fotograaf

1.      De school fotograaf

We haalden hem net al even aan maar hoe erg was dit. Je had je dagelijks kloffie aan, haren niet gedaan en ‘hallo’ daar was hij weer! De school fotograaf. Je moeder was net vandaag vergeten om op de kalender te kijken. Nu maar met je beste smile redden wat er te redden valt.

 

2.      Een drinkbeker en trommeltje

Deze ken je vast ook nog wel. Iedere dag een gevulde drinkbeker en trommeltje mee naar school. Met je Samson en Gert koekje stal jij de show. Je drinkbeker was natuurlijk bedrukt met jouw favoriete voetbalclub, film of serie

 

3.      Spelletjes dag

Dit is wellicht niet voor iedereen herkenbaar maar veel scholen hadden dit. De spelletjes dag, de dag wanneer je jouw Nintendo DS mee naar school mocht nemen en samen je Nintendogs kon uitlaten.

 

4.      Afspreken met je vriendje of vriendinnetje

Woensdag je vaste afspreek dag met jouw vriendje of vriendinnetje. De enige dat je dat eerder klaar was met school en dus voldoende tijd om die barbies of hotwheels uit de kast te halen.

 

5.      Verkering vragen via een papiertje

Dat moment dat je om verkering werd gevraagd via een papiertje dat eerst de hele klas rond ging. Want om het nu zelf te vragen was natuurlijk veel te eng!

 

6.      Lezen op AVI-niveau

Ja je werd school getest op je leesniveau. Hoe beter je niveau hoe uitdagender de boeken werden.

https://www.schoolfoto.nl/