Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Persoonlijk alarm installeren Sittard

De gemeente Sittard-Geleen stond voor langere tijd bekend als een gemeente waar veel criminaliteit plaats vond.  In 2019 stonden 328 inbraken geregistreerd bij de politie, en in 2020 nog ‘maar’ 170. Natuurlijk nog steeds te veel maar wel al een flinke vermindering. Middels het persoonlijk alarm installeren in Sittard kun je dit bij jou thuis voorkomen.

Je eigen huis beschermen

Het is goed om op de hoogte te zijn van de meest gebruikte inbraakmethodes om jouw woning goed te beschermen. Het meest bekende is het kapot breken van raamkozijnen of deurkozijnen met behulp van een breekijzer of schroevendraaier. Dit kun je voorkomen door het juiste hang- en sluitwerk te gebruiken of het plaatsen van stevige kozijnen.

Een andere inbraakmogelijkheid is de babbeltruc aan je voordeur. De criminelen doen zich voor als een verkoper, verzekeraar of monteur om op deze manier je woning binnen te treden. Zodra ze eenmaal binnen zijn kunnen ze precies hun route bepalen en zien welke spullen ze kunnen meenemen.

Persoonlijk alarm installeren Sittard

Om jouw woning zo goed mogelijk te beveiligen is het wel nog altijd verstandig te werken met een inbraaksysteem. Hiermee zorg je niet alleen dat je jezelf of je gezin preventief beschermt tegen mogelijke inbraken het werkt ook nog eens als afschrikmiddel wanneer er wel wordt ingebroken. Door middel van licht of geluid kun je de crimineel waarschuwen dat deze gezien is en moet stoppen met zijn werk. Het is ook mogelijk het jablotron inbraaksysteem te koppelen aan een alarmcentrale waardoor deze gelijk wordt gewaarschuwd bij een inbraak.

https://comfocare.nl/personenalarmering-sittard