Ad Werk
Image default
Zakelijk

Werk jij met een Dymo 99010?

Dymo 99010 labels zijn gemaakt van een kwaliteitsvolle, flexibele en duurzame materialen. Deze labels hebben een lage profielvorm om te voorkomen dat ze afbreken of vervormd worden als u de printer gebruikt. Ze bieden ook extra sterkte dankzij hun slanke constructie. Deze labels zijn compatibel met alle Dymo-printers, waaronder de LabelManager-, LetraTag- en RhinoPro-serie. U kunt er etiketten mee maken in verschillende maten, waaronder 15 mm x 8 m en 19 mm x 7 m. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, geel en transparant.  

De labels hebben een permanente lijm die kan worden gebruikt op veel oppervlakken zoals metalen, plastic en glas. Deze labels zijn bestand tegen water, Uv-straling en temperaturen tot 121 graden Celsius. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden afgedrukt met alle Dymo-labels en bieden ze uitstekende leesbaarheid. 

Bestellen bij Labeldiscounter.nl 

Dymo 99010 labels zijn een veelgebruikt type label dat geschikt is voor het afdrukken van adreslabels, etiketten en andere informatie. Het voordeel van deze labels is dat ze gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal waardoor ze bestand zijn tegen extreme temperaturen, water en schimmel. Bij LabelDiscounter.nl kun je Dymo 99010 labels in verschillende maten bestellen.  

Deze labels worden geleverd op een rol en bevatten 20 stuks per rol. De labels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, geel en blauw. Ze hebben ook een lange levensduur en kunnen gemakkelijk aan elke oppervlakte bevestigd worden. Dit maakt deze labels ideaal voor het organiseren van documentatie op locatie. Werken met deze labels is dus niet alleen perfect maar ook nog eens goedkoper!

https://www.labeldiscounter.nl/blanco-etiketten/verzendlabels/dhl