Ad Werk
Image default
Zakelijk

Schrijven zonder fouten

Vaak is het lastig wanneer er een tekst geschreven moet worden om te bepalen hoe een bepaald woord geschreven moet worden. Vooral de woorden met een lange -ij- of een korte -ei- zijn struikelblokken. Dan nog maar niet gesproken over de woorden die eindigen met een -d- of een -t-. Het is handig om te weten dat er een speciaal Van Dale Taaladvies binnen kort online te vinden is. Hier is de nodige informatie te vinden over woordgebruik, de spelling of grammatica. Maar ook antwoorden op de vraag in een andere taal zijn hier te vinden.

Woordenboek online

Niet alleen voor taaladvies ben je hier aan het juiste adres. Er is ook een online woordenboek te vinden waar diverse woorden in op te zoeken zijn. Voordeel hiervan is dat je deze altijd bij de hand hebt, wanneer je even niet meer weet hoe een woord geschreven moet worden, of de betekenis ervan. Voordat je overstapt op de onlineversie van Van Dale, is het mogelijk om eerst een gratis probeer versie uit te proberen. Hier online zijn diverse mogelijkheden te vinden. 

Niet alleen voor de particulieren is de Van Dale een uitkomst. Ook veel bedrijven hebben inmiddels hun weg naar dit bedrijf gevonden. Zo zijn er diverse taaltrainingen te vinden die handig zijn voor het personeel van een bedrijf. Vooral voor medewerkers die veel met belangrijke dossiers bezig zijn, is het belangrijk om geen spelfouten te maken. Een training zakelijke correspondentie zal hier dan zeker op zijn plaats zijn. 

Neem contact op, wanneer er belangstelling is voor het volgen van een cursus. Dit kan in-company, maar ook op een andere locatie is dit geen enkel probleem.