Ad Werk
Image default
Zakelijk

Gebruik product rendering om tot het beste ontwerp te komen

Heb je een idee voor een nieuw product dat je op de markt wilt brengen? Er zijn dan diverse factoren van belang tijdens het ontwerpproces. Vaak wil je diverse vormen, materialen of kleuren testen om er zo achter te komen welk ontwerp het beste werkt. Voor al deze versies moet een model worden gemaakt, zodat je kunt zien hoe het product er daadwerkelijk uit zal gaan zien. Het realiseren van al deze testproducten kost natuurlijk wel geld en hier zijn allerlei grondstoffen voor nodig. Dit is best zonde van het milieu en dus niet erg duurzaam. Je kunt daarom kiezen voor product rendering als oplossing. Dit wordt ook wel 3D productvisualisatie genoemd. 

Enorm duurzaam en handig 

Product rendering zorgt ervoor dat je digitale 3D versies van je product kunt maken, om zo verschillende kleuren, materialen en vormen te testen. De ontwikkelingen in 3D visualisaties zijn zo ver dat er erg realistische producten kunnen worden gemaakt, waarin je de look and feel van bepaalde materialen kunt overbrengen. Je kunt dus goed zien hoe een product met bepaalde eigenschappen eruit zal komen te zien, zonder dat je een tastbaar product hebt. Dit is natuurlijk erg duurzaam en daardoor een goede oplossing in de tijd van nu. 

Ondersteuning van A tot Z 

Heb je een idee voor een product, maar is deze nog niet volledig af? Dat is geen enkel probleem! Je kunt, indien gewenst, ondersteuning of advies krijgen voor het tot stand komen van het ontwerp. Met de benodigde expertise kijken de specialisten graag of jouw ontwerp geoptimaliseerd kan worden.

https://www.flincproductontwikkeling.nl/3D-product-visualisatie/