Ad Werk
Image default
Woning en Tuin

Waarom een luxe rolhor altijd de beste optie is voor uw woning of bedrijfspand

Tegenwoordig hechten we steeds meer waarde aan een comfortabel leven met tal van flexibele opties die we zelf op elk gewenst moment aan kunnen passen. Daarbij gaat het niet alleen om de situatie thuis, maar ook op de plek waar u dagelijks aan het werk bent. Luxe rolhorren zijn in dat opzicht een bijzonder handige toevoeging, omdat zij ervoor zorgen dat u zelf bepaalt wanneer de hor open moet zijn en wanneer u deze gesloten wilt hebben. Tijd om wat meer aandacht te maken voor de luxe rolhor en waarom deze eigenlijk niet bij u mag ontbreken.

Optimale flexibiliteit en comfort

’s Morgensvroeg wilt u graag de ramen open kunnen zetten, idealiter zonder een hor ertussen om zo zoveel mogelijk doorstroming van verse lucht te krijgen. Wanneer de zon begint te schijnen en insecten actief worden, wilt u graag de zon, het vuil en de insecten buitenhouden, maar het raam moet nog niet dicht. Met een simpele beweging trekt u de rolhor omlaag en u bent direct klaar. Loopt de buitentemperatuur vervolgens op, dan opent u de hor even, sluit de ramen en de sluit de horren vervolgens om de zon volledig buiten te houden.

Geen gedoe met zonweringen, horgaas dat niet op het klittenband blijft zitten en geen onnodig hete ruimtes omdat de zon toch aanzienlijk meer verhitte dan u dacht.

Een ander groot voordeel is dat onze luxe rolhorren er bijzonder professioneel uitzien, een lange levensduur hebben en daarnaast ook nog eens de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. Tel daarbij op dat u de rolhorren altijd in elke gewenste afmeting en kleur bij ons kunt bestellen en er is niets meer dat u in de weg staat.

Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen doen? Stuur ons een bericht en we helpen u persoonlijk verder bij het ontwerpen van uw eigen rolhorren.

https://www.luxehorren.nl/