Ad Werk
Image default
Particuliere dienstverlening

Bijzondere vergaderlocatie in midden Nederland

Een vergadering is vaak een standaard onderdeel van uw werkweek, waar behalve de onderwerpen die ter sprake komen, weinig variatie in zit. Toch kan een vergadering een extra ambiance krijgen als u deze op een bijzondere locatie organiseert. Gewoon, om een keer in een andere sfeer en omgeving belangrijke zaken te bespreken. Of omdat u een vergadering organiseert op een locatie die voor mensen uit alle windstreken bereikbaar moet zijn. In dat geval kunt kiezen voor een Kasteel de Vanenburg, een bijzondere vergaderlocatie in midden Nederland.

 

Het voordeel van deze vergaderlocatie in midden Nederland

Kasteel De Vanenburg ligt in Putten, dat ligt op ongeveer een kwartier rijden van Utrecht. Putten heeft een station dat zich op anderhalve kilometer van de vergaderlocatie bevindt. De trein op de lijn tussen Amersfoort en Zwolle stopt op dit station. Op het gebied van bereikbaarheid is Kasteel de Vanenburg dus een ideale vergaderlocatie in midden Nederland. Maar dat is niet het enige. Het kasteel ligt op een prachtig landgoed uit de zeventiende eeuw. U vergadert dan ook in een bijzondere en mooie omgeving. Bij goed weer kunt u in de pauze van de vergadering door de prachtig aangelegde tuin wandelen om een frisse neus te halen. En u geniet van de rust die de bomen van het landgoed uitstralen.

 

Een all-in vergaderlocatie in midden Nederland

Heeft u een belangrijke vergadering waarbij u niet alleen uw medewerkers uitnodigt, maar ook zakenrelaties? Dan wilt u waarschijnlijk een vergaderlocatie waar u uw gasten in stijl kunt ontvangen. Bij Kasteel De Vanenburg kunt u een volledig verzorgde vergadering reserveren. Er zijn vergaderzalen voor diverse groepen, van 32 tot 140 of desgewenst zelfs voor 300 personen. Deze zalen zijn allemaal in de sfeer van het landgoed ingericht. U bestelt hierbij een compleet arrangement, dat bestaat uit een internetverbinding, een flip-over en onbeperkt koffie, thee en frisdrank tijdens de vergadering. Heeft u een meerdaagse bijeenkomst gepland, dan zijn er tevens mogelijkheden om het arrangement uit te breiden met een vergaderkit, een lunch en een driegangendiner. Uiteraard kunnen u en uw gasten op het landgoed overnachten en is ook het ontbijt inbegrepen.

 

Vergader op maat in midden Nederland

Maak van uw vergadermoment een waardevol moment en plan uw zakelijke bijeenkomst voor een of meerdere dagen in midden Nederland bij Kasteel De Vanenburg. Om een vergaderarrangement op maat te krijgen, neemt u eenvoudig contact op. U vraagt telefonisch of per mail een offerte op of u reserveert direct een vergaderruimte via de website. Heeft u een bespreking met een paar mensen en vindt u het prettig om dit gesprek te voeren onder het genot van een luxe lunch of een meergangendiner in het restaurant? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. In dat geval reserveert u tijdig een tafel online of u informeert telefonisch naar de beschikbaarheid.