Ad Werk
Image default
Gezondheid

De Hartstichting helpt u bij het bestellen van een bloeddrukmeter

De Hartstichting helpt u bij het maken van de juiste keuze voor een bloeddrukmeter. Zij adviseren u een bloeddrukmeter voor uw bovenarm te bestellen die voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen. Ze bevelen u geen specifiek model aan, maar verwijzen naar goedgekeurde meters die vermeld staan op de STRIDE BP lijst. Deze meter zijn onafhankelijk getest op hun betrouwbaarheid. Een zo’n betrouwbare meter is de Microlife bloeddrukmeter. Dit apparaat is zeer nauwkeurig en betrouwbaar. Enkele meters van dit merk kunt u ook koppelen aan uw computer om uw bloedwaarden te bekijken en te analyseren.

Kies voor de Microlife of een ander merk bloeddrukmeter

Hart- en vaatziekten zijn een van de belangrijkste doodsoorzaken in Nederland. De Hartstichting is om deze reden opgericht om deze ziekten te verslaan en om de overlevingskansen en de kwaliteit van leven van deze patiënten te verbeteren. De Hartstichting investeert in onderzoek om nieuwe medische toepassingen, zoals een bloeddrukmeter, in de praktijk te brengen. Ze raden iedereen boven de 40 jaar aan om regelmatig de bloeddruk te meten. Hiervoor is het aanschaffen van een goede en betrouwbare bloeddrukmeter die voldoet aan de eisen van de Hartstichting erg belangrijk. Er zijn in het assortiment van de Bloeddrukmeter.shop diverse meters te vinden. De Microlife bloeddrukmeter is zo’n bloeddrukmeter die de Hartstichting bijvoorbeeld aanraadt. Voor een andere betrouwbare meter kunt u gebruik maken van de keuzehulp. Deze adviseert u aan de hand van de antwoorden die u invult welke bloeddrukmeter het meest passend voor u is.

Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en validiteit

Deze webshop heeft een samenwerking met de Hartstichting waardoor u altijd een betrouwbare bloeddrukmeter bestelt. Kwaliteit, validiteit en betrouwbaarheid staan voorop. Het is namelijk belangrijk dat u echt de juiste bloedwaarden ziet die u heeft. Een hoge en lage bloeddruk nemen namelijk risico’s met zich mee. Kies dus voor een bloeddrukmeter van het merk Microlife of een ander merk.

https://bloeddrukmeter.shop/bloeddrukmeters/microlife-bloeddrukmeters/