Ad Werk
Image default
Dienstverlening

Waarom je een fotobooth op een bruiloft moet huren

Een fotobooth huren op een bruiloft zorgt voor een leuke activiteit waar de gasten leuke foto’s kunnen laten maken als herinnering van deze leuke dag. De foto’s worden direct uitgeprint en kunnen meegenomen worden naar huis. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een gastenboek te laten maken met alle gemaakte foto’s als leuke herinnering van de dag. Natuurlijk kunnen de gasten de foto’s altijd mee naar huis nemen. Door de attributen die meegeleverd worden met de photobooth zijn de mogelijkheden eindeloos en is het een erg leuke activiteit voor bij een bruiloft!

Een fotobooth inhuren 

Een fotobooth bruiloft inhuren voor een bruiloft of een feest is een erg leuk idee. Een fotohokje is zoals de naam al zegt een hokje waar je foto’s in kan maken. Dit hokje is afgesloten door middel van een gordijn en heeft een bankje waar je kan zitten voor de foto’s. Tegenover het bankje is een camera, een scherm en een knop. Op het scherm kan je zien hoe de foto eruit komt te zien en als je op de knop drukt worden de foto’s gemaakt.

Het voordeel van een fotohokje is dat de foto’s direct worden uitgeprint aan de zijkant. Je ontvangt een strip met alle foto’s gemaakt in het hokje en het is zelfs mogelijk om hier een persoonlijke boodschap op te laten zetten als je een fotohokje gaat inhuren. De foto’s kunne mee worden genomen door de gasten als herinnering aan de bruiloft. 

Naast het fotohokje hierboven omschreven zijn er op de website van Lach je Lens ook andere fotohokjes te vinden die je kan inhuren. Zo heb je ook kleinere modellen, moderne modellen en nog veel meer. Daarnaast kan je ook kiezen uit extra opties om toe te voegen aan het fotohokje voor de optimale ervaring. 

Hoe kan je een fotohokje huren?

Op de website van Lach je Lens kan je een aantal standaardpakketten vinden die je kan selecteren als je een fotohokje wilt inhuren. Vervolgens kan je de aanvullende pakketten erbij uitkiezen om een leuke activiteit te maken voor je bruiloft. Een fotohokje huren is erg makkelijk omdat het opbouwen en afbouwen van het hokje volledig door het bedrijf wordt verzorgd. Daarnaast is er altijd een assistent aanwezig die kan helpen bij enige problemen. Natuurlijk kan je ook oneindig veel foto’s maken. Neem contact op met Lach je Lens voor vragen over een fotohokje huren.

https://lachjelens.nl/