Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Zoveel keuze mozaïek tegels

Mozaïek tegels. Je hebt ze vast wel eens gezien. Zo’n mooie wand, die te verkrijgen is in vele verschillende soorten, patronen en kleuren. Juist, zoals gezegd is er dus veel keuze. Lastig voor wanneer je moet beslissen wat voor mozaïek tegels je in huis wilt. Ga stap voor stap na waar jouw voorkeur ligt. Kies een soort, een kleur en een patroon.

Waar komen de tegels?

De allerbelangrijkste stap is natuurlijk de eerste stap. Dat is het kiezen waar de mozaïek tegels komen. Zo kun je rekening houden met de rest van de ruimte wanneer je bijvoorbeeld gaat kiezen in welke kleur je de tegels wilt.

Kies het soort tegel

Er zijn verschillende soorten tegels voor mozaïek. Ga jij voor mozaïek tegels van glas, van rvs, van graniet of van marmer? Ook leisteen is mogelijk.

Kies de kleur tegel

De kleur tegel maakt veel verschil. Donkere kleuren maken de ruimte chique, lichtere kleuren maken de ruimte open. Een kleur is ook altijd leuk. Blauwe mozaïek tegels zijn rustig. Roze mozaïek tegels zijn bijvoorbeeld drukker dan blauwe mozaïek tegels. Het licht er natuurlijk wel aan hoe fel je de kleur pakt.

Kies het patroon

Een patroon maakt de wand helemaal af. Kies jij voor een patroon in zijn geheel? Of allemaal verschillende patronen? Of juist hetzelfde patroon dat steeds terug komt op bepaalde plekken? Hier kun je je helemaal mee uitleven, want er zijn genoeg patronen waaruit je kunt kiezen. Kies iets dat echt bij jou of bij de ruimte past. Zo maak je een bezoek aan de keuken, het toilet of de badkamer toch iets leuker.

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-tegels-blauw/