Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wat doet een slotenmaker?

De naam zegt het eigenlijk al. Wanneer je niet meer bij jouw sleutels kunt doordat je jouw sleutels kwijt bent, kan een slotenmaker jouw kapotte slot vervangen of repareren. Een slotenmaker is gespecialiseerd in meer werkzaamheden dan je in eerste instantie zou denken. In principe weet iedereen wat een slotenmaker doet. In deze blog zul je erachter komen wat een slotenmaker in Maastricht nog meer doet naast sloten repareren en vervangen.

 

Een anti inbraakstrip

Een inbraakstrip bestaat uit twee op de deur/het raam en kozijnen geplaatste metalen, die in elkaar worden gehaakt. Wanneer je strippen van een anti inbraakstrip in elkaar haakt, voorkom je dat een inbreker met een schroevendraaier of breekijzer kan inbreken. De anti inbraakstrip zorgt ervoor dat gereedschap niet tussen de deur of ramen kan worden gestoken. Een anti inbraakstrip maakt het flipperen met een pas onmogelijk. Een anti inbraakstrip is een goede manier om jezelf en je huis extra beveiligingen tegen inbrekers.

 

Vertraag een inbreker

Een slot kan sterren hebben, maar wist je dat hoe meer sterren je sloten met het SKG-keurmerk hebben, des te meer zij een vertragende functie hebben tijdens een inbraak? Bij het SKG-keurmerk kun je kiezen uit sloten van één tot drie sterren. Een SKG-keurmerk kan ervoor zorgen dat de politie op tijd kan worden ingeschakeld en er geen spullen worden gestolen. Het is belangrijk om te weten dat het uitsluiten van een inbraak in een woning nooit mogelijk is, het kan altijd gebeuren. Maar je kunt jezelf altijd zo goed mogelijk beveiligen en het proberen te voorkomen.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-maastricht/