Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Zinvolle opleidingen bij De eerste verdieping

De NLP practitioner training van De eerste verdieping is een goede investering voor nu en voor later. NLP staat voor neuro linguïstisch programmeren. De methodiek is in de jaren zeventig van de vorige eeuw ontwikkeld. Het gaat er om vaardigheden van experts te bestuderen zodat deze aan anderen overgedragen kunnen worden.

Wat je leert bij deze opleiding komt neer op het bestuderen van denkpatronen en bijbehorende gevoelens. Wat je denkt en voelt bepaalt namelijk voor maar liefst 70% wat je met en in je leven doet. Ben jij toe aan grote veranderingen? Het is zaak je denkpatronen aan te pakken. Diepgang, groei en spiritualiteit kunnen je hierbij helpen.

De training duurt 15 dagen. De meeste ervan zijn van 09.00 tot 17.00 uur. Er zitten ook een paar dagen tussen waarbij je tot 21.00 uur doorgaat. In het lesgeld zijn de lunch en het diner (alleen op de dagen waarbij ’s avonds les is) inbegrepen, net als koffie en thee de hele dag door.

Bewuste- en onbewuste patronen

Bij systemisch werk wordt gekeken naar vaste patronen -zowel bewust als onbewust- die mensen hebben. Die patronen komen overal voor: in het gezin van vroeger, in de huidige familierelaties, op je werk en in de relaties met vrienden, buren en kennissen. In relaties hebben we allemaal een rol. De een is overheersend, de ander meer afwachtend. Er zijn mensen die het eigen belang altijd laten voorgaan, anderen luisteren juist goed naar de behoeften van dierbaren. Dit soort rollen blijken in de praktijk behoorlijk star. Je hebt een aantal concrete handvaten nodig om richting verandering te groeien. En daar komt De eerste verdieping om de hoek kijken. De coaches en trainers kunnen aanknopingspunten geven die jou op weg helpen. Ze kijken daarbij heel specifiek naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Wanneer de eerstvolgende opleiding start, staat online. Je kunt je via de website ook direct aanmelden. Heb je eerst nog wat vragen, neem dan contact op via 015-2125125 of info @ 1e-verdieping .nl.

https://www.1e-verdieping.nl