Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wil jij de juiste verhuisdozen kopen? Wij helpen je graag verder!

DIY verhuizen, durf jij het aan?  

Verhuizen kan veel stress met zich mee brengen, zeker als je het heft in eigen handen neemt. Om het DIY een beetje makkelijker te maken hebben wij hieronder wat tips voor je opgesomd:

Kies de juiste verhuisdozen en benodigdheden

Het laatste wat je wilt is dat je waardevolle spullen uit de bodem van je verhuisdozen vallen – toch? Zorg dus, voordat je begint met pakken, dat je de beste dozen en benodigdheden hebt. Voorbeelden van goede verhuisdozen zijn golfkartonnen dozen, garderobedozen, telescoopdozen, bankdozen en plastic bakken. Andere onmisbare verhuismaterialen zijn luchtkussenfolie, bewegende riemen, schuimzakken, kranten en stevige verpakkingstape. Wil jij de juiste verhuisdozen kopen? Wij helpen je graag verder!

Laat je helpen!

Een doe-het-zelf verhuizing betekent niet een doe-het-zelf verhuizing. Bij het plannen van een doe-het-zelf verhuizing is het absoluut essentieel dat u betrouwbare hulp vindt. Anders zou je kunnen eindigen met kapotte spullen – of erger nog, een kapotte rug. Of het nu vrienden en familie zijn (bij voorkeur de sterke) of ingehuurde hulp, zorg ervoor dat degene die u inschakelt betrouwbaar en betrouwbaar is.

Verhuizen in het weekend

Een doe-het-zelf verhuizing heeft een aantal grote voordelen. Een daarvan is het extra gemak van op je gemak verhuizen. Terwijl degenen die een duur verhuisbedrijf inhuren vanwege de kosten vaak kiezen voor een verhuizing van maandag tot en met vrijdag, kunnen doe-het-zelvers op zaterdag of zondag verhuizen zonder extra kosten te betalen of werk te missen. Als je een weekendverhuizing nastreeft, raad ik aan om zaterdagochtend vroeg te beginnen. Zo heb je twee volle dagen om je in je nieuwe huis te nestelen voordat je weer aan het werk gaat.

Heb jij al een essentials-kit?

Wanneer je je voorbereidt op je eerste nacht in je nieuwe huis, vergeet dan niet om een ​​essentials-kit in te pakken. Waarom? Want – geloof me – het laatste wat je op je eerste nacht in je nieuwe huis wilt doen, is een eindeloze stapel dozen doorzoeken op zoek naar je toiletartikelen en ondergoed. Benodigdheden in uw kit moeten een tandenborstel, medicijnen, portemonnee/creditcards, pyjama’s en andere noodzakelijke items bevatten. Bewaar deze essentials-doos gescheiden van andere bezittingen, duidelijk gelabeld en op een gemakkelijk te vinden plek in huis.

https://verhuisdozen.store/