Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wat kan de software voor jouw bedrijf betekenen?

Wat kan e-commerce software voor jouw bedrijf betekenen? Door middel van e-commerce software ben je in staat met een paar muisknoppen dingen te regelen zoals marketing, voorraadbeheer en financiën. E-commerce software dus veel voor jouw bedrijf betekenen!

Natuurlijk heef e-commerce software nog meer mogelijkheden. Zo kan je met de software zicht houden op nieuwe en bestaande klanten, klantverzoeken verheren, gerichte marketing, afrekening en de logistiek. Door dit alles kan je jouw klanten effectief behandelen, zodat er klantloyaliteit en klanttevredenheid ontstaat. De grootste webwinkels zoals die van bol.com en coolblue hebben allemaal e-commerce software systemen achter hun webshop hangen, omdat hun prioriteit ook ligt bij de klant. Dat moet ook wel want er komen soms duizenden bestellingen tegelijk binnen. Een mens zou al die vragen niet zelf kunnen controleren, maar bij zo’n webshop moet dat geheel automatisch zijn. 

Voorraadbeheer is eigenlijk het belangrijkste bij een grote webshop. Zoals hierboven beschreven houdt de software toezicht op de hoeveelheid producten die in de voorraad liggen. Op die manier wordt je attent gemaakt wanneer de voorraad bijvoorbeeld laag is. Dit kan erg handig zijn voor een webwinkel b2b waarbij er grote voorraden worden aangehouden

Ook worden de prestaties van de website flink verbeterd door goede e-commerce software van propellor. Door een goede website zullen bezoekers langer op de pagina van je bedrijf blijven. Google zal dit dan zien en hierdoor krijgt jouw website prioriteit. Je zal hoger in google komen te staan, omdat de bouncerate van jouw website laag is. 

Al met al verbeterd het dus de algemene klantervaring, waardoor de investering het gewoon waard is voor jouw b2b webwinkel. Het is belangrijk dat je website snel laadt en gebruiksvriendelijk is. Zelf doen kan betekenen dat er veel bugs in je website zitten, waardoor die gebruiksvriendelijke ervaring niet wordt behaald.