Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wat je allemaal kunt doen met betonblokken

Als je aan betonblokken denkt, dan denk je misschien aan grijze flatgebouwen, lange fietspaden of saaie afbakeningen. Vandaag de dag is beton echter veel veelzijdiger dan voorheen. Dat komt doordat je er een groot aantal kanten mee op kan. Er zijn betonblokken voor industrieel- en voor commercieel gebruik. Je kunt ze gebruiken om je terrein mee te versieren en tegelijkertijd het verkeer in goede banen te leiden, maar je kunt er ook een afbakening of een muurtje mee creëren in je tuin. Kijk eens online naar de vele mogelijkheden. Je zal dan direct merken dat de prijs betonblokken ook heel erg meevalt.

Betonblokken voor industrieel gebruik

In de bouw worden betonblokken gebruikt voor een groot aantal doeleinden. Omdat ze zwaar zijn en lomp kun je ze het hele jaar buiten laten staan zonder dat je bang bent dat ze wegwaaien of gestolen worden. Door betonblokken strategisch te plaatsen op je terrein kun je automobilisten waarschuwen als ze verkeerd gereden zijn of kun je een bestuurder laten weten dat het einde van de parkeerplaats is bereikt. Ook zijn er betonblokken waarmee je een in- en een uitrit kunt maken of blokken waarmee je je pand toegankelijk maakt voor invaliden.

Betonblokken voor commercieel gebruik

Als particulier kun je echter ook veel hebben aan betonblokken. Wil je bijvoorbeeld je oprit beter begaanbaar maken, dan kun je hier inritblokken voor gebruiken. Daarnaast kun je van betonblokken natuurlijk alles bouwen wat je zelf wilt. Een muurtje, een plantenbak een verhoging in de tuin of een afbakening is dan zo gelegd. En aangezien deze blokken in veel uitvoeringen worden geleverd, heb je de mogelijkheid een uitstraling uit te kiezen die past bij je tuin. Kun je geen betonblok vinden dat de afmetingen heeft die jij nodig hebt? Dan laat je deze simpelweg op maat gieten. Zo kun jij met betonblokken van alles maken.