Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Wat is het verschil tussen paddo’s en truffels?

Paddo’s en truffels zijn bewustzijnsveranderende middelen. Deze middelen bevatten stoffen die de hersenen op een andere manier laten werken, wat ook wel een trip wordt genoemd. 

Paddo’s en truffels hebben dezelfde werkzame stoffen, namelijk: psilocine en psilocybine. Toch zit er een verschil tussen deze twee middelen. Ben je benieuwd naar het verschil? Lees dan verder en kom erachter! 

 

De herkomst

Een groot verschil tussen paddo’s en truffels is de manier waarop deze middelen groeien. Paddo’s groeien boven de grond en truffels onder de grond. Paddo’s planten zich voort door de sporen van de schimmel boven de grond te verspreiden. Bij truffels gebeurt dit op een andere manier. Truffels groeien in symbiose. Dit betekent dat de truffel een andere plant of boom nodig heeft om te groeien. Hierbij heeft ook de plant of boom een voordeel. 

 

De werkende stof 
Paddo’s en truffels bevatten beide de stof psilocybine. Deze stof wordt afgebroken en omgezet tot psilocine. Als deze stof in het lichaam komt, zal de gebruiker hallucinerende effecten waarnemen. Na dertig tot zestig minuten na de inname van het middel zal de gebruiker de eerste effecten waarnemen. Na vier tot zes uur zullen de effecten afnemen en zal de stof gaan uitwerken. 

 

Het effect

Hoewel Paddo’s en truffels dezelfde werkzame stof hebben, kan de trip verschillen. De oorzaak hiervan is dat er niet altijd exact dezelfde stoffen in deze middelen zitten. Het kan zijn dat iemand andere effecten ervaart bij het gebruik van paddo’s dan bij het gebruik van truffels. Dit komt dan meestal door de omgeving, de hoeveelheid en de gevoelens die degene op dat moment ervaart. 

 

Ontdek het aanbod 

Ben je benieuwd naar de hallucinerende werking van paddo’s of truffels? Neem dan een kijkje op de website van 24high en ontdek het aanbod. 

 

https://www.24high.nl/