Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Visgids Robert geeft advies.

Visgids Robert geeft advies over vissen

Robert is een visgids met jaren ervaring onder de riem. Ervaring met vissen, vis gereedschap en boten. Deze ervaring wil visgids Robert graag delen. Dit doet Robert via zijn website, waar u deze visgids voor een dagje of een paar dagen kunt huren. Tijdens deze vistocht kunt u het hebben over vissen en veel advies krijgen van visgids Robert.

Advies van visgids Robert

Waar kan visgids Robert u precies advies over geven? Dat leest in u dit lijstje:

  • Visgids Robert heeft al veel jaren ervaring met het vangen van vis en vissen op de mooiste stekjes. Hij kan u dus precies vertellen wat voor vis u kunt vangen met welk aas. Ook weet visgids Robert precies waar u bepaalde soorten vis kunt vinden; niet ieder soort water heeft namelijk dezelfde soort vissen.
  • Visgids Robert heeft kennis over boten. Zelf heeft hij een boot waar hij veel liefde en aandacht in heeft gestoken, en dat is te zien. De boot is in top conditie en beschikt over een krachtige motor. Heeft u vragen over welke boot u het beste mee kunt nemen op het water? Stel dan uw vragen aan visgids Robert; dikke kans dat hij een goede boot, motor of ander soort boot accessoire kan aanraden.
  • Water is heel erg belangrijk wanneer het om vissen gaat. Bepaalde vissen houden van zoet water, anderen juist van zout water. Ook is de stand van het water belangrijk. Dit is kennis die het bij beginnende vissers nog wel eens ontbreekt. Laat visgids Robert deze gaatjes voor u invullen met nuttig advies over water en vissen.

Wat visgids Robert zo bijzonder maakt

Visgids Robert is een man met een passie voor vissen die haast ongeëvenaard is. Hij streeft er naar om iedere visreis zo bijzonder mogelijk te maken. Dat is te merken! Hij is vriendelijk, staat open voor vragen en probeert iedereen altijd ten minste 1 vis te laten vangen. Visgids Robert vindt het heel belangrijk dat iedereen een leuke tijd heeft, ook al is het weer slecht en wordt er misschien helemaal niets gevangen. Met zijn goede humeur, een grapje hier en daar en vooral heel veel advies over vissen, voelt het nooit alsof u niets geleerd heeft. Weer of geen weer, vis of geen vis, met visgids Robert vissen is altijd een hele bijzondere ervaring.

Robert heeft ook een aantal jaar ervaring met het zijn van een visgids. Dat ziet u goed terug in de manier waarop hij mensen behandelt: met respect. Of u nu ziek bent, gehandicapt, blank of zwart; visgids Robert discrimineert niet. Het maakt hem niet uit wat uw persoonlijke verhaal of achtergrond is: u deelt samen met Robert 1 passie en dat is vissen. Het is verfrissend om te zien hoe visgids Robert omgaat met mensen en hoe hij, ongeacht de situatie of het weer, altijd iedereen met een glimlach weer naar huis kan sturen.

Bent u nieuwsgierig naar visgids Robert, zijn professionele en vriendelijke houding en zijn geweldige adviezen over vissen? Neem dan vandaag nog contact op. Wie weet vertrekt u over een paar dagen richting prachtige Friese wateren met deze ervaren visgids.