Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Vespa S mat zwart

De Vespa S scooter is enkele jaren geleden opgevolgd door de Vespa Sprint. Dit nieuwe model biedt weer een aantal vernieuwingen ten opzichte van het vorige model. Als je op zoek bent naar de Vespa S mat zwart uitvoering kunnen we je gerust stellen; de Vespa Sprint is ook in mat zwart leverbaar. Dat is mogelijk met de Drip-Dip techniek waarmee de scooter overgespoten kan worden zonder de originele lak te beschadigen.

 

Vespa S mat zwart is heel bijzonder

De meeste scooters worden geleverd met een glanzend lak, net als auto’s. Dit soort lak is duurzaam en ziet er mooi afgewerkt uit. Het is wel een beetje standaard, sommige rijders hebben liever een wat meer originele kleur. Groen bijvoorbeeld, of een scooter van zilver. Net als de Vespa S mat zwart editie is het ook mogelijk om de Vespa Sprint in diverse niet-standaard kleuren te spuiten waaronder mat zwart, mat groen, goud en zilver. Het mooiste is dat de originele lak daar niet onder te lijden heeft. Sterker nog, de oorspronkelijke lak wordt beschermd waarmee de scooter zijn waarde langer zal behouden.

 

Hoe werkt Drip-Dip lak?

Om van een Vespa S een Vespa S mat zwart editie te maken hoef je gelukkig niet naar de Piaggio fabriek in Italië te rijden. Drip-Dip is een kunststof lak die over de originele lak gespoten wordt. Het is een strakke lak die overeenkomt met de originele lak met als voordeel dat je andere kleuren kunt toepassen dan die in het standaard aanbod van kleuren. Wat dacht je van een Vespa Sprint in goud of mat groen? Met Drip-Dip is dat mogelijk. De lak is later weer te verwijderen en de originele kleur zal weer verschijnen. Gedurende de tijd dat je bijvoorbeeld een Vespa S mat zwart scooter hebt gereden zal de originele Vespa kleur geen schade ondervinden van zaken als regen en fel zonlicht.

 

Alleen verkrijgbaar voor de Vespa Sprint

De Vespa Sprint is de opvolger van de Vespa S scooter. Als je een Vespa scooter wilt rijden in een unieke kleur zul je dus een Vespa Sprint moeten bestellen, er is een 25km/u en een 50km/u versie beschikaar. Kijk voor meer informatie in de webshop en bestel jouw eigen, unieke Vespa scooter!

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/vespa-sprint/