Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Thuisborg

Bij Thuisborg kun je je huis verkopen en terughuren. Iets wat helemaal van deze tijd is! Daarmee zorg je er namelijk voor dat je het verkoopbedrag betaalt krijgt van een investeerder. Maar van de investeerder huur je het vervolgens voor een x aantal jaar weer terug. Dat zorgt ervoor dat je dus je huis verkoopt maar er wel blijft wonen! Nu krijg je alleen niet het volledige bedrag uitbetaald, maar daar staat dan natuurlijk wel tegenover dat je daar gewoon kunt blijven wonen. En op late leeftijd geen last hebt van een onnodige verhuizing.

Komt mijn huis in aanmerking?

Echter las ik op de website van Thuisborg dat niet ieder huis in aanmerking komt voor het verkopen en terughuren. Er komt dan namelijk iemand langs die gaat kijken of dat het wel interessant genoeg is voor een investeerder, of voor Thuisborg zelf. Daarbij gaan ze letten op in wat voor een buurt het huis staat, hoe het onderhoud is van zowel de binnenkant als de buitenkant en of dat er bijvoorbeeld mogelijkheden zijn voor uitbreidingen. Want des te meer dat is, hoe groter de kans is dat je je huis kunt verkopen en terughuren. Want dan is de woning erg interessant voor investeerders.

Vervolgens heb ik hen opgebeld om een afspraak in te plannen, dat er iemand langs kwam om bij mijn huis te komen kijken. De medewerker kwam een week daarop langs. En gaf complimenten aan hoe goed het allemaal onderhouden was. En hij gaf aan dat het huis ook een hele mooie ligging had. Daarom hebben ze het bij Thuisborg zelf opgekocht. Zo ging alles ineens heel erg snel. Want alles werd vlot geregeld. En inmiddels is alles afgehandeld en kan ik hier nog 10 jaar blijven wonen. En dat allemaal voor een huurprijs. Terwijl ik het geld van de verkoopprijs al ontvangen heb.

Kijk voor meer informatie op www.thuisborg.nl.