Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Verhuur uw huis te Den Bosch!

Wilt u uw huis verhuren in Den Bosch? Kies dan voor een makelaar met veel kennis van de lokale markt, deze week precies hoe úw huis verhuurd moet worden. Wij hebben een bestand met veel woningzoekenden die per direct een woning zoeken, zo is uw huis binnen korte tijd verhuurd! 

Wij zijn zeer actief in de online marketing van uw huis, zodat uw woning op het scherm komt van de juiste woningzoekende. Ook matchen wij uw woning binnen ons bestand van woningzoekenden. De geschikte kandidaat wordt gescreend op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. U beslist uiteindelijk of de kandidaat uw nieuwe huurder wordt. Daarna zorgen wij o.a. voor een waterdicht huurcontract en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. 

Huis Verhuren Den Bosch heeft veel ervaring met diverse facetten van verhuur, waaronder kamerverhuur, leegstandswetverhuur en verhuur tijdens uw vakantie. Onze makelaars staan altijd voor u klaar om u van informatie te voorzien. 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Huis Verhuren Den Bosch! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

http://www.huisverhurendenbosch.nl/