Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Veel voorkomende smartphone reparaties

GSM reparatie centrum ziet veel reparaties voorbijkomen. Een gebroken scherm, een camera die het niet meer doet of waterschade. Heeft u een van deze veel voorkomende reparaties? Dan bent u altijd van harte welkom bij GSM Reparatie Centrum

Een gebroken scherm

Een iPhone reparatie in Samsung reparatie zijn voor ons dagelijks werkzaamheden. Heeft u de smartphone laten vallen en zit er een barst in het scherm? Of reageert het touchscreen niet meer op aanrakingen? Het smartphone scherm is gelukkig gewoon te vervangen. Wanneer een scherm wordt vervangen wordt er een nieuw schermpaneel, touchscreen en beschermlaag aangebracht. Zo geniet u weer van een mooie, representatieve en werkende smartphone.

Camera werkt niet meer

U wilt een foto maken maar alles is wazig of u ziet niks. Dan is de camera van de smartphone defect.  Wat er vervangen wordt tijdens een reparatie van een camera is de cameramodule. Dit is vaak een relatief makkelijke reparatie.

Waterschade

De smartphone heeft een frisse duikgenomen, u loopt het zwembad uit en even later komt u er achter dat de smartphone mee is gaan zwemmen. Helaas kan dit altijd gebeuren, het is dan ook erg fijn als er ook een aantal tips zijn om de smartphone te drogen. Staat uw smartphone nog aan wanneer er water in de smartphone gekomen is, dan moet deze zo snel als mogelijk uitgezet worden. Want het water kan een kortsluiting veroorzaken. Een oude effectieve tip is om de smartphone in een bak met niet gekookte rijst te leggen. Waarom in rijst? Rijst is namelijk absorberend en kan een heel groot gedeelte water uit de smartphone krijgen. Het zal tevens nooit al het water er uit halen maar wel een goed gedeelte

GSM Reparatie Centrum heeft een waterschade behandeling voor uw smartphone, de kosten zijn maar 25 euro. De oxidatie dat in de smartphone bevindt wordt doormiddel van trillingen uit de smartphone verwerkt. Mocht de waterschade behandeling niet genoeg zijn en moeten er onderdelen vervangen worden? Dan overlegt GSM reparatie centrum altijd met u wat de kosten hiervoor zijn.

Smartphones en garantie?

Er is altijd de kans dat de smartphone kapotgaat. Er is een kans dat de smartphone kapotging onder een van de voorwaarden van de garantievoorwaarden. Is de smartphone hieronder kapotgegaan? Dan heeft u altijd recht op een gratis reparatie door de fabrikant. De fabrikant moet altijd binnen de garantieperiode de smartphone repareren wanneer er een fabricagefout is opgetreden. Bijvoorbeeld wanneer het originele scherm stuk gaat terwijl u niks fout deed. Dan moet de fabrikant de smartphone repareren. Laat u de telefoon vallen en is het scherm dan gebroken? Dan moet u een reparateur inschakelen zoals GSM reparatie Centrum.

Heeft u een van deze reparaties nodig? GSM Reparatie Centrum staat voor u klaar!