Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Tuinfeestje

Heb jij op korte gelegenheid iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, personeelsfeestje? Of natuurlijk helemaal niks, maar je houdt gewoon van een feestje. Een feestje in eigen tuin is zeker een aanrader. Ik heb het onlangs ook gedaan en het is een herinnering voor in de boeken. Je hoeft niks af te huren, dus daar zitten al geen kosten. Daarbij hoef jezelf ook helemaal nergens heen, want je bent al lekker thuis waar je het feestje houdt. Het formaat van je tuin maakt niet uit. Als je een wat kleinere tuin hebt, kan je beter wat minder mensen uitnodigen. Dat is vanzelfsprekend.

Allereerst is het belangrijk dat je de juiste tuinmeubelen hebt. Dit is natuurlijk met het oog op de ruimte en de comfort van de avond. De meeste mensen zullen blijven staan, maar het is ook altijd wel even lekker als je ergens kan gaan zitten. Denk bijvoorbeeld aan loungebank, loungesets, loungestoelen, tuinsets en losse stoelen. Wat ook van pas kan komen zijn statafels. Hierop kunnen mensen leunen en kan je ook hapjes en drankjes op kwijt. Dan hoef je niet elke keer alles vast te houden en ben je vrij om te bewegen.

Ben je er nou niet helemaal uit of je losse stoelen moet halen of geel een gehele tuinsets. Kijk gerust even op de website van Fonteyn. Zij hebben alle soorten en maten in allerlei kleuren. Perfect voor iedere tuin. Enkele minuten naar de website kijken is al meer dan genoeg.

Als je eenmaal alles op orde hebt, is er nog één ding wat ontbreekt en dat is de muziek. Je bent met een hoop verschillende mensen in de tuin dus zet iets makkelijks op wat iedereen wel kan waarderen. Denk bijvoorbeeld aan een afspeellijst van Spotify. Zoiets als meest beluisterde nummers van 2018/2019. Dan zullen veel mensen deze muziek wel herkennen en ook wel waarderen.