Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Touringcar nodig!

Help, ik heb een touringcar nodig! Ik heb namelijk vervoer nodig voor een dagtrip met mijn klas. We zijn met zo’n 30 personen en daarom hebben wij een touringcar nodig die ons naar de bestemming kan brengen. We moeten namelijk naar de andere kant van Nederland (van Utrecht naar Groningen) en dat gaan we natuurlijk niet helemaal met de fiets doen. Daarom hebben we nu met spoed een touringcar nodig. Wat we in Groningen gaan doen weet nog niemand, alleen de docenten. Maar het was aan ons om snel een touringcar te regelen.

Met spoed een touringcar huren

We moeten met spoed een touringcar huren alleen hebben we nog een bedrijf nodig waar dat kan. We zijn dus gaan Googelen op touringcar huren in de hoop dat er een bedrijf in de buurt zat waar wij er een konden huren (graag met chauffeur). Aangezien we nog op de middelbare school zitten en niemand een rijbewijs heeft hebben we wel een chauffeur nodig die ons naar Groningen kan brengen. Maar al vrij snel kwamen we er achter dat Noot ons een touringcar met spoed kon verhuren voor ongeveer 30 personen. Noot is een bedrijf dat bij ons in de buurt zit en dus erg handig. We hebben dus snel gebeld naar Noot en een offerte aangevraagd. Daarbij kwam Noot ook nog eens uit met een van de beste prijzen van alle verhuurbedrijven. Wij hebben er dus voor gezorgd dat wij een touringcar huren bij hen.

Touringcar huren bij Noot

We gingen een touringcar huren bij Noot en alles was naar wens. De stoelen zaten erg lekker en de buschauffeur was heel vriendelijk. Ook konden we een filmpje kijken onderweg omdat er schermen in de touringcar zaten. Wil jij een keer een touringcar huren? Dan raad ik jou Noot aan! Klik hier voor de website

Gerelateerde artikelen

De vakantie checklist

Schoonmaakbedrijf Noord-Holland

Rijschool Nieuwegein