Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Een bruiloft DJ dat is de juiste keuze

Weet je wel dat als je de keuze maakt voor een bruiloft DJ dat dit dan de juiste keuze is? Dit houdt dan in dat er een DJ zal draaien op je huwelijksfeest en dat is dan in plaats van een band. Er zijn steeds meer stellen die deze keuze maken en dit is ook niet zo vreemd. Tijdens het DJ feest heb je de mogelijkheid om alle muziek te laten horen die je maar wenst en dat is een groot voordeel ten opzichte van een band. Wanneer je een band laat spelen op het feest dan zijn er maar een vast aantal nummers die gespeeld kunnen worden. Ook is het zo dat als jullie een speciaal nummer hebben waar je de eerste dans op wilt doen dat dit dan niet mogelijk is.

Bij een DJ is dit probleem er niet en daar kun je alle muziek laten horen die je maar wenst. Dit is ook een voordeel als je graag nummers wilt laten horen die voor een band moeilijk te spelen zijn. Hierbij kun je dan denken aan dancemuziek of discomuziek. Een DJ heeft dus vele voordelen ten opzichte van een band en dit is ook de reden dat deze steeds vaker wordt geboekt.

De DJ is betaalbaar

Iets wat ook erg belangrijk is dat is dat de DJ betaalbaar is. Als je een goede band wilt laten spelen op de bruiloft dan kan dit erg duur zijn. Dit is bij de DJ niet het geval. Deze kun je boeken voor een betaalbare prijs. Je dient natuurlijk wel met een budget rekening te houden en dan is het ook goed om de keuze voor een DJ te maken. Voor de grote dag zal er dan eerst een gesprek met de DJ zijn en daar kun je dan je wensen aangeven.

Samen bespreken jullie dan de muziek en ook de DJ zal dan aangeven wat hij denkt van de muziekkeuze. Natuurlijk zijn jullie de baas over de keuze maar de DJ kan goede suggesties maken over de eerste nummers zodat de dansvloer snel vol zal staan. Dit zal de gezelligheid dan alleen maar ten goede komen.

http://www.bruiloftdj.eu