Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Tijdens Corona verhuizen en behoefte aan tijdelijke opslagruimte, bel boobox

 

Heb je tijdelijke opslagruimte Venlo nodig omdat je gaat verhuizen? Misschien ben je erg ongerust omdat je de komende weken een verhuizing hebt gepland en er vanwege de lockdown veel bedrijven en retailers dicht zijn tot en met 19 januari 2021. Je kunt nog altijd verhuizen als je het zelf doet. Heb je je verhuizing al gepland met een verhuisbedrijf, dan moet je uiteraard meteen contact met ze opnemen om te weten welke maatregelen het verhuisbedrijf heeft genomen in verband met Corona. Het is ook goed mogelijk dat zij jouw verhuizing willen verplaatsen. Zegt het verhuisbedrijf helemaal af, dan kunnen ze de verhuizing ook niet in rekening brengen. Echter, de meest gerenommeerde bedrijven storneren en verplaatsen de verhuizing gratis. Wanneer je overigens zelf symptomen van Corona hebt, zoals koorts, hoesten of andere klachten, dan raden wij je af om de verhuizing door te laten gaan. Daarmee beperk je het risico op verspreiding van het Coronavirus.


Opslagruimte Venlo nodig want mijn verhuizing is verplaatst

Heeft je verhuisbedrijf je verhuisdatum toch vanwege Corona verschoven en heb je nu met spoed tijdelijke opslagruimte Venlo nodig? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van een mobiele opslagservice. Wat is dat? Mobiele opslag is een nieuwe vorm van self-storage waarbij jij de deur zelf niet uit hoeft. Vanuit je luie stoel huur je namelijk mobiele opslagboxen inclusief transport en tijdelijke opslag. De opslagboxen worden voor de deur van je huis geplaatst op de afgesproken dag. Je hoeft verder niets te regelen en je hebt ook geen vergunning nodig. Het enige wat je zelf moet doen is het inladen van je boxen zodra de chauffeur vertrekt. Hier moet je natuurlijk ook de Corona-richtlijnen bij in acht nemen. De chauffeur haalt je inboedel op en slaat deze voor je op in het opslagdepot tot dat jij ze weer retour wilt.

Opslagboxen op mijn nieuwe woonadres laten bezorgen

Opslagruimte Venlo gehuurd en staat je inboedel veilig opgeslagen bij een mobiele opslagservice? Is je verhuisdatum al bekend, maar gaat de verhuizing door het verhuisbedrijf vanwege Corona niet (meer) door? Laat dan je mobiele opslagboxen gewoon rechtstreeks bezorgen op je nieuwe woonadres. Op de afgesproken dag worden je opslagboxen geplaatst voor de deur van je nieuwe huis. Het uitladen van je inboedel is dan het enige wat je zelf moet doen. En als je klaar bent, dan haalt de chauffeur de lege opslagboxen weer op. Natuurlijk worden hierbij de Corona-richtlijnen in acht genomen.

Boobox mobiele opslagruimte Venlo huren

Gaat jouw verhuizing vanwege Corona nu toch niet door? Bij Boobox mobiele opslag huur je tijdelijke opslagboxen eenvoudig online. Via de website geef je door waar Boobox je inboedel moet komen ophalen. Je inboedel wordt vervolgens opgehaald nadat jij klaar bent met inladen. Boobox slaat je inboedel verzekerd en veilig voor je op tot dat jij je inboedel retour wilt. Boobox mobiele opslagboxen huur je al vanaf € 69,- per maand. Verhuizen of opslag tijdens Corona? Bezoek de website boobox.nl voor meer informatie over opslagruimte Venlo huren. Nog vragen? neem contact op en bel 0475-476319.

https://boobox.nl/opslagruimte-venlo/