Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Taxatie huis? Kom naar ons!

Wij zijn taxatieveilingen.nl en wij kunnen je helpen met de beste taxaties voor de laagste prijs. Het vinden van een taxateur voor een lage prijs is ontzettend lastig. Wij weten er alles van. Daarom hebben wij taxatieveilingen opgericht en kunnen wij u helpen om zelf u prijs te bepalen. Eerst zullen we even uitleggen waarom en wanneer je een taxateur langs laat komen. Stel je voor: je hebt een huis op het oog. Je gaat naar het huis kijken en bent erg blij verrast. Je kiest ervoor om dit huis te gaan kopen. Hiervoor moet je een contract tekenen en kunnen bewijzen dat je dit kunt betalen. Je gaat in overleg met de bank. Een van de onderdelen hiervan is een taxatie van je oude huis. Als dit namelijk verkocht wordt, ontvang je een bepaald bedrag wat je kunt gebruiken voor je nieuwe huis. Dit is een situatie waar je een taxateur nodig hebt.

Hoe werkt een taxatie voor je huis via taxatieveilingen.nl?

Dit is het leuke van taxatieveilingen.nl! Je gaat namelijk bieden op een taxatie. Een taxatie naar keuze, waarschijnlijk je eigen huis. Dit kan echter ook een ander pand zijn wat je bezit. Hoe werkt het? Je meldt je aan op onze website en je ziet een digitale klok verschijnen. Deze loopt langzaam af. Hiernaast staan alle bieders met hun bod. Het startbedrag is 175 euro. Als de tijd op is en jij hebt het hoogste bod, dan ben jij de winnaar. Hierna krijg je een taxateur toegewezen. Hij zal langskomen en alles goed bekijken. Hij een rapport schrijven met daarin de waarde van je huis of pand. Eigenlijk is het erg makkelijk. En als je het hebt over extra kosten: die zijn er bijna niet. Je hebt alleen de administratiekosten van vijf euro.

Conclusie van een taxatie bij taxatieveilingen

De conclusie is dat taxatieveilingen veel makkelijker en goedkoper is dan een normale taxatie. De taxateurs zijn professioneel en weten wat ze doen. Zij zijn van hetzelfde niveau als de rest. Wij kunnen iedereen het aanraden om het een keertje te proberen. Niet geschoten is altijd mis, toch?