Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Haal buiten naar binnen met behulp van schuifpuien!

Wilt u graag meer licht in huis en weet u niet hoe? Is uw woonkamer klein en wilt u hem groter laten lijken? Dat is niet zo moeilijk als dat het lijkt! Bij Schipper in Ede vind u een groot assortiment schuifpuien waardoor deze problemen snel verholpen zullen zijn!

Verschillende soorten schuifpuien

Misschien heeft u wel is schuifpuien gezien bij iemand uit de familie en vond u deze niet zo mooi. Dat is geen probleem! Wij bieden schuifpuien aan in veel verschillende soorten kleuren en modellen waardoor wij u kunnen garanderen dat er sowieso wel een schuifpui naar u smaak bij zit! De schuifpuien bij Schipper zijn standaard voorzien van HR++ glas en zelfs HR+++ triple glas is mogelijk bij Schipper!

Waarom kiezen voor schuifpuien

Nu denkt u misschien wel, waarom dan kiezen voor schuifpuien en niet gewoon voor grote ramen met één deur? De schuifpuien van Schipper beschikken over goede isolatie wat betreft het geluid en de warmte. De overgang van buiten naar binnen gaan vloeiend in elkaar over. Omdat de schuifpui zorgt voor een grote opening verandert de tuin of de woonkamer tussen een grote gezellige zitgelegenheid, erg handig voor in de zomermaanden! Ook is een schuifpui veel praktischer, u heeft niet te maken met een openstaande deur waar misschien wel niet zoveel ruimte voor is.

Het monteren van de schuifpuien

Omdat u natuurlijk zo lang mogelijk gebruik wilt maken van de schuifpuien, vraagt het monteren enige kennis. Onze eigen (zeer ervaren) monteurs zorgen voor de vakkundige montage. Zelfs het verwijderen van het oude kozijn nemen wij uit handen. Het monteren van de schuifpui duurt slechts één dag en de rommel ruimen wij uiteraard ook weer netje sop! U kunt gewoon gaan werken want hoe leuk is het dat als u thuis komt van een lange dag werken u gelijkkan genieten van de nieuwe schuifpuien?

Bent u nieuwsgierig geworden over onze schuifpuien en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op www.schipper-ede.nl/schuifpuien/ vind u onze contactgegevens en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Liever eerst de schuifpuien in het echt komen bekijken? Kijk op onze site voor de openingstijden van onze showroom!