Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Sportieve Samshield kleding, ontwikkeld met technisch vernuft

Wie bekend is met namen als Kevin Staut, Bertram Allen en Steve Guerdat, weet dat Samshield één van de beste producenten van kleding en helmen binnen de ruitersport. Alle items worden uitvoerig getest volgens de eisen van Samshield, die nóg strenger zijn dan die binnen de ruiterij zelf gelden. Met Samshield kleding en caps stijg je altijd op met het volste vertrouwen in je uitrusting.

Waarom Samshield kleding zo populair is

Samshield is niet het enige bekende merk binnen de paardensport. Iedere (semi)professionele ruiter heeft wel een Vestrum rijbroek in de kast liggen en trekt in zijn of haar vrije tijd een leuke polo van PS of Sweden aan. Maar Samshield kleding is net even anders. Waar Vestrum zich vooral richt op stijl en PS of Sweden op comfort, heeft Samshield een meer wetenschappelijke benadering bij het ontwerp en van zijn kleding en helmen. Van handschoenen, speciaal ontworpen om warme handen te houden bij het koudste weer, tot zonwerende shirts zodat je niet verbrandt op een warme dag, Samshield kleding is geschikt voor iedere omstandigheid dankzij het technisch vernuft van zijn items.

De Samshield cap: het paradepaardje

Zo goed en comfortabel als de Samshield kleding ook is, de Samshield cap is het echte paradepaardje van het merk. Ontworpen door de oprichter van het merk, die daarvoor professioneel motorcrosser is, heeft een Samshield helm uitzonderlijke veiligheidsattributen. Uitgebreide Research & Development en rigoureuze testperiodes hebben geleid tot de meest veilige en comfortabele helm die momenteel op de markt is. Nog een extra voordeel is dat iedere Samshield cap op maat gemaakt kan worden. Vrijwel iedere leverancier heeft de middelen in huis om een cap zo aan te passen dat deze perfect op jouw hoofd past!