Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Schroeven voor het klussen

Als u de zaterdagen graag aan de klusjes zit, dan bent u zeker wel de Torx schroeven tegen gekomen. De schroeven zijn universeel te gebruiken. U kunt ze daarom ook overal tegenkomen. Naast Torx schroeven worden ze ook wel spaanplaatschroef, klusschroef of universele schroef genoemd.

Deze platkopschroeven zijn gemaakt van roestvrijstaal, ze laten hierdoor geen roestplekken achter in het hout. Ook zijn ze hittebestendig. De platkop met freesribben onder de kop zorgt voor een nette verzonken afwerking en de Torx-aandrijving zorgt voor meer grip en een optimale krachtoverbrenging. Deze freesribben zorgen ervoor dat de kop nog krachtiger in het hout wordt getrokken waardoor de schroef beter verzinkt in het hout. Het resultaat hiervan oogt prachtig. De schroeven hebben draad over de hele lengte, en geeft daarom ook veel grip in de materie. Ze zijn ook voorzien van een waslaag voor een betere verwerking.

De schroeven zijn zowel binnen als buiten te gebruiken in spaanplaat en hout. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken bij het plaatsen van verkappingen, schuttingen, speeltoestellen en tuinhuisjes. De schroeven zijn weerbestendig en geschikt voor normale buitentoepassingen. Ook zijn ze bestand tegen extreme looizuren. U kunt ze in elke omgeving toepassen.

De schroeven zijn sterker dan normale schroeven, u hoeft dus niet bang te zijn dat ze afbreken bij het inschrijven. De speciale boorpunten zorgen ervoor dat u de schroeven probleemloos het hout inwerkt zonder het te splijten. Voorboren is in de meeste gevallen daarom overbodig. Tenzij u gaat boren in erg droog hout, anders ontstaan er mogelijk indraaikrachten.  

Als u schroeven nodig heeft voor andere doeleinden, dan kunt u verder kijken in ons uitgebreide assortiment. U kunt doelen op gipsplaatschroeven. Metalen schroeven die onder andere bedoeld zijn voor de bevestiging van gipskartonplaten, de bouwplaat voor algemene toepassingen. Gipsplaatschroeven zijn ook sterke metalen schroeven, roestvrij en handig om in gebruik te nemen.

https://www.bnvtools.nl/