Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Ruim assortiment emaille naamborden bij De Naambordenspecialist

Wilt u een duurzaam naambordje bestellen? Kijk dan vooral eens bij de emaille naambordjes van De Naambordenspecialist. Een emaille naambord is een naambord dat gemaakt is van metaal. Over het metalen bord zit een dun glaslaagje. Hierdoor is het naambord UV bestendig, kan het prima tegen temperatuurverschillen en is een flinke regenbui geen enkel probleem voor het bordje. Misschien bent u op zoek naar een naambordje voor bij uw voordeur. Of wilt u een bordje op de deur bij een kantoor of toilet. Wij hebben emaille naambordjes vanaf 19,50 euro. Alle bordjes worden geleverd met bevestigingsmateriaal. De Naambordenspecialist heeft de volgende soorten naambordjes van emaille in het assortiment:

  • Emaille naamborden gebold, een bordje met een mooie bolling
  • Emaille naamborden klassiek, bordjes met een klassieke look
  • Emaille naamborden met bel, naambord en deurbel in één!
  • Emaille naamborden Engels, borden met een prachtige Engelse look
  • Emaille naamborden oor, borden met een ‘oorvorm’ aan de zijkant
  • Emaille naamborden modern, moderne bordjes voor bijv. moderne woningen
  • Emaille horeca borden, bijv. voor op de deur van de keuken
  • Emaille straatnaamborden, uw straatnaam op de buitenkant van uw woning

Wat voor type emaille naambordje u dus ook zoekt, De Naambordenspecialist heeft zoveel keus dat u zeker het bordje van uw keuze kunt vinden!

Een houten naambord voor een natuurlijke look

Zoekt u een naambordje- of plaatje met een natuurlijke uitstraling? Zoals een houten uithangbord, houten huisnummer of houten naamplaatje? Ook het assortiment van houten naamborden is bij De Naambordenspecialist zeer ruim. Een houten naambord staat ontzettend leuk bij een boerderij, vakantiehuisje of een landelijk gelegen woning. Ook met de houten naamborden kunt u bij ons elke kant op. U kunt zelf het lettertype kiezen dat u op het bordje wilt hebben. Ook de kleur waarin u het lettertype wilt kunt u kiezen. Onze schilder maakt ook handgeschilderde borden en borden met een persoonlijke afbeelding. Wilt u liever gegraveerde tekst op uw naambord? Wij hebben een serie houten naamborden die gegraveerd kunnen worden. Bekijk op www. denaambordenspecialist. nl ons assortiment en bestel eenvoudig uw naambord.  

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/