Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Populaire relatiegeschenken

In het oerwoud van alle relatiegeschenken is het een uitdaging om een relatiegeschenk te kiezen dat past bij jouw doelgroep. Het moet leuk, grappig, origineel, handig of mooi zijn. Maar wat kies je dan?

Wij hebben uit de 5 meest populaire categorieën een opsomming gemaakt van relatiegeschenken en weggevertjes die het altijd goed doen. Uiteraard kun je al deze relatiegeschenken bedrukken met je eigen logo of slogan.

  1. De goedkope weggevers. Ideaal voor grote beurzen, evenementen of mailings. Dan zijn deze geschenken populair en budgetvriendelijk: snoepjes in een blikje, (touch)pennen, lanyards, tassen, aanstekers, sleutelhangers, flesjes water en anti stress ballen.
  2. De technologische gadgets. Geschikt voor tablet en smartphone. Denk dan aan artikelen zoals webcam covers, powerbanks, adapters, kabels, speakers, oordopjes, VR brillen, muismatten, USB laders, blue toothe devices, key finders en meer.
  3. Kantoorartikelen. Worden veel gebruikt en blijven in het zicht. Office artikelen die veel worden ingezet zijn; notitieboekjes, linialen, calculators, memoblokken, magneten, sticky notes etc.
  4. Wonen en living. Alle geschenken die dagelijks in huis worden gebruikt. Zowel als sfeermaker of praktisch in de keuken. Veel bestelde artikelen zijn: plaids, kaarsjes in houder, appelsnijder, flesopeners en kurkentrekkers, snijplanken, broodtrommels.
  5. Eco vriendelijke artikelen. Alle artikelen die gemaakt zijn van gerecyclede materialen of natuurlijke materialen en een duurzaam karakter hebben. Wat te denken van gerecyclede zadelhoesjes, jute tassen, katoenen tassen, bamboe pennen, bamboe snijplank, houten spellen, houten laders of telefoonstandaards, houten vogelhuisjes en meer 

We hopen je hiermee wat input te geven voor jouw relatiegeschenken en op leuke ideeën te brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van jouw bedrijf of product? Wij staan voor je klaar met raad en daad en zorgen dat je een perfect bedrukt relatiegeschenk krijgt. Aarzel dus niet maar neem contact met ons op over de mogelijkheden van alle relatiegeschenken en give aways uit ons assortiment.

https://www.businessgifts4you.nl/