Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Poetsmiddelen voor je auto

Microvezel doekjes als poetsmiddel voor je auto

Wanneer je op zoek bent naar goede kwaliteit schoonmaakdoeken voor het onderhoud van je auto dan kan je kiezen voor microvezel doekjes. In de shop van Truckwash1 vind je deze hoge kwaliteit microvezel doekjes. Deze doekjes worden ook wel eens wonderdoekjes genoemd, omdat ze het meest bekende schoonmaak materiaal zijn. Ze maken het namelijk mogelijk om zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen toch een schoon en streeploos resultaat te krijgen. Daarnaast maken de doeken ook geen krassen.

Hoe werken microvezel doekjes?

Duizenden kleine weerhaakjes zorgen er voor dat gemakkelijk het vuil los komt van het oppervlak. Ze hebben een sterk en hoog absorberend vermogen. Daardoor is het ook onmogelijk om met de hand het vuil van de doeken af te krijgen. Hiervoor dien je ze echt in de wasmachine te plaatsen, zodat ze weer helemaal schoon zijn! Niet voor niks zijn deze doeken niet alleen ideaal voor het huishouden, maar ook voor het onderhoud van je auto. Zowel het interieur als het exterieur. Je dashboard wordt binnen no-time weer schoon, wanneer je deze doeken gebruiken. Wil jij ook gebruik maken van deze wonderlijke doeken? Surf dan snel naar truckwash1.nl en bestel ze vandaag nog!

Overige poetsmiddelen voor de auto

Naast de microvezels als poetsmiddel voor de auto vind je ook andere schoonmaakartikelen terug in het assortiment van Truckwash1! Zo vind je daar verschillende polijstpads, borstels, polijstballen en spongen terug. Alles voor het onderhoud van je auto, vrachtwagen of ieder ander voertuig. Alle producten zijn uitsluitend van A-merken en garanderen de allerhoogste kwaliteit. Niet alleen kleine doekjes, maar ook grote microvezel doeken zijn er terug te vinden.

https://truckwash1.nl/