Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Leer omgaan met chronische pijnklachten

Leren omgaan met chronische pijnklachten is makkelijker gezegd dan gedaan. Als u hiermee te maken heeft dan kan dit grote invloed hebben op uw dagelijks functioneren. Misschien kunt u hierdoor niet meer werken of zelfs helemaal niet meer deelnemen aan het maatschappelijk verkeer. Gelukkig zijn er mogelijkheden om chronische pijnklachten te bestrijden. Soms kan dit met fysiotherapie, maar het kan ook dat meer specialistische hulp nodig is. Hiervoor kunt u terecht bij Revalis. Dit is een gespecialiseerde kliniek waar op verschillende manieren patiënten geholpen worden die met chronische klachten kampen.

Altijd maar moe zijn is heel frustrerend

Chronische pijn is erg, maar dat geldt zeker ook voor blijvende vermoeidheid. U kunt hiermee geconfronteerd worden nadat u een ziekte heeft doorgemaakt. Covid-19 staat er bekend om, maar ook na een behandeling tegen kanker kan het voorkomen dat u daarna kampt met vermoeidheid die niet overgaat. Net zoals pijn kan dit ervoor zorgen dat u ernstig belemmerd wordt in het dagelijks functioneren. Als u kampt met blijvende vermoeidheid kan uw huisarts, de bedrijfsarts of uw specialist u doorverwijzen naar een speciale kliniek om te bekijken of er mogelijkheden zijn om uw klachten te laten verdwijnen of in ieder geval verminderen.

Zoek hulp als u chronische klachten heeft

Denk niet te snel dat uw chronische pijnklachten niet te verhelpen zijn. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. U kunt uw behandelend arts een verwijzing vragen voor een speciale pijnbestrijdingskliniek. Hier kunt u ook terecht als u kampt met blijvende vermoeidheid. Er wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek om een goed beeld te krijgen van uw situatie. Op die manier kan er een gerichte behandeling worden gestart om u van uw klachten af te helpen. U kunt bij Revalis terecht in hun kliniek in Den Bosch of in Breda. De kosten worden in veel gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar.