Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Kunstkerstbomen en klant en klare kerstbomen

Wie online een kerstboom wil bestellen is bij Xmasdeco.nl aan het juist adres. Dit is niet zomaar een simpele webshop. Deze webshop is geheel ontwikkeld door mensen die er verstand van hebben. Xmasdeco.nl is namelijk ontwikkeld door “The Xmas Designers”. Dit is een professioneel team dat inmiddels als meer dan tien jaar een kwalitatieve kerstdecoraties verzorgen. Op de webpagina van Xmasdeco.nl kunt u kunstkerstbomen vinden in een grote verscheidenheid aan kleuren, soorten en maten. De website heeft kerstbomen met verschillende decoratieve thema’s; ze bieden namelijk naast de gewone kerstbomen ook besneeuwde kerstbomen en reeds gedecoreerde kerstbomen en kunstkerstboom met verlichting. De laatsten schelen u veel tijd en vooral ook moeite.

Het meest unieke product in het assortiment is de kant en klare kerstboom van Xmasdeco.nl. Deze bomen zijn van de allerhoogste kwaliteit. Deze bomen hebben een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. De pakketten met een alles-in-een boom bevatten een kunstkerstboom met opvouwbare takken. Dit maakt het opzetten van de boom erg eenvoudig. En verder kunststofkerstballen met een metalen top en een stevige ijzeren haak voor de bevestiging, eenvoudig aan te sluiten Ledverlichting en een stevige top voor de boom. Iedere boom die Xmasdeco.nl levert, wordt geleverd met extra guirlande. Met de guirlande kunt u niet allen de voet van de kerstboom bedekken, maar ook overige ongewenste voorwerpen die in het zicht zijn, zodat alle irreële elementen uit het zicht zijn weggewerkt.

De meeste bomen van Xmasdeco.nl worden geleverd met tot wel honderd ornamenten (zoals kerstballen, ornamenten en versieringselementen) van verschillende formaten. Een bijzonderheid: de takken van de luxe bomen zijn vervaardigd van levensechte PE-tips. Dit betekent dat de uiteinden van de takken op een andere manier zijn gemaakt dat we zijn gewend. De takken zijn namelijk niet het ijzerdraad met platte pvc-naalden, maar van kunststof waarmee de vorm en oppervlakte van de hele tak wordt nagebootst.