Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Het gebruik van noppenfolie

Wanneer je een pakketje besteld kan het zijn dat je een soort dunne folie in je pakket aantreft. Dit soorrt folie heeft meestel verschillende bubbeltjes die je kunt doorprikken en daardoor een apart geluid maken. Deze folie is echter niet ter vermaak in je pakketje toegevoegd maar heeft een beschermende functie voor het product wat zich in je pakketje bevindt. Meestal wardt deze folie toegevoegd aan pakketjes waar breekbare items inzetten om zo meer bescherming te bieden. In deze korte blog gaan we je wat meer vertellen over noppenfolie.

Waar gebruik je het voor?

Over het algemeen gebruik je deze soort folie voor het beschermen van kwetsbare producten of materialen tijdens het verzenden. Het is natuurlijk van belang dat je kwestbare producten op de juiste bestemming komen en daardoor dien je er ook rekening mee te houden dat je producten goed beschermt worden. Noppenfolie kan hierin een uitkomst bieden en kan ervoor zorgen dat de kans op schade aan je product enorm afneemt.

Voorbeelden van deze folie

Zoals we al eerder aangaven kan je deze soort folie het beste toepassen bij producten die een kas hebben om kapot te gaan tijdens een verzending. Voorbeelden van deze producten zijn glas, servies en bijvoorbeeld beeldjes. Dat is echter niet het enige waar noppenfolie wordt toegepast , want ook online warenhuzien zoals bol.com gebruiken deze folie regelmatig in hun pakketjes en op verschillende items. Zo komt het vaker voor dat wanneer je een cd of dvd bestelt er extra folie om heen wordt gedaan om het product een extra bescherming te geven.

 

Waar kan je het kopen?

Het kopen van deze soort folie is nog niet zo makkelijk. Bij je plaatselijke post punt zul je niet veel kans hebben om het tegen te komen, of het moet al verwerkt zijn in een verzend envelop. Voor het losse product dien je echter een bezoekje te brengen aan een speciaalzaak die gespecialiseerd is in het leveren van artikelen bedoeld voor het verznedne van je pakketen. Meestal kun je hier deze folie vinden, maar ook grotere verzenddozen van allemaal verschilennde afmetingen. Daarnaast, verkopen deze speciaalzaken speciale verzendlabels die je op je te verzenden pakket kan plakken. Kortom, als je noppen folie wilt hebben dien je iets meer moeite te doen en een speciaalzaak te bezoeken.

https://luchtkussengigant.nl/noppenfolie/