Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Help uw werknemers

Tijdens het uitvoeren van verschillende beroepen kan het voor het personeel heel handig zijn als zij hun locatie precies kunnen doorgeven. Denk hierbij aan transport over de weg maar ook over zee. Dit kan voor hen kostbare tijd schelen en het kan ook ongelukken voorkomen. Zoals de file vermijden, maar ook uitwijken voor bepaalde weersituaties die invloed hebben op de weg. Sneeuw en ijs op de weg staat gelijk aan ongelukken, het is daarom voor een vrachtwagen zeer aantrekkelijk om de beste en sneeuwvrije weg te rijden. Schepen op zee kunnen zo regenbuien en stormen ontwijken, waardoor zij sneller aan wal zijn.

Deze vorm van wagenparkbeheer is uitermate geschikt voor een beginnend ondernemer, zodat de slag kan worden geslagen tegenover de vaak gevestigde concurrenten. Op deze manier kunnen zij wellicht sneller leveren en zo er beter voor komen te staan. Het is daarom ook erg belangrijk voor een nieuw bedrijf om te zorgen dat er goed werk wordt verricht. Zo kunnen zij u dan opnieuw inhuren en kunnen zij u aanbevelen bij anderen. Deze vorm van extra bekendheid kan er voor zorgen dat uw bedrijf een succes wordt. Maar weet wel zeker dat de juiste keuzes worden gemaakt, want bij een fout kan de klant zo overstappen naar een ander omdat de markt van transport erg groot is.

Fleetmanagement kan dus goed worden uitgevoerd als de werknemer zijn locatie doorstuurt en kunt zien waar hij zich begeeft. Daarom is een GPS tracker een zeer goede uitkomst. Deze tracker maakt het mogelijk om precies te zien waar de werknemer zich begeeft. Zo kunt u de werknemer ook in sommige situaties goed in de gaten, of hij zijn werk wel goed doet. Ook kan de werkgevers zo de werknemer volgen zodat hij ook de werknemer uit gevaarlijk gebied kan sturen, bijvoorbeeld kapers van vracht. Zo wordt ook de transport wereld iets veiliger en is de chauffeur ook minder alleen.

https://mygpstracker.nl