Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Goedkope webhosting en managed hosting – de voordelen

Een vraag die ik veel krijg van nieuwelingen aan de doorgewinterde webmaster is of het wel of niet mogelijk is om goedkope webhosting te vinden en te kopen. Ja. Ze zijn zeker betaalbaar. Zuinig. Alles wat je het liever noemt. 

Maar dat betekent niet dat ze de prestaties of functionaliteit missen die uw gloednieuwe site verdient. In dit volgende artikel zullen we bespreken of het al dan niet zinvol is om vanaf het allereerste begin op te starten, de beste suggesties voor goedkope webhostingservices … of het beter is om voor managed hosting te gaan, of dedicated? Of cpanel? En tot slot, zal een virtual private server (VPS) zuiniger zijn dan een dedicated server? (Als je je weg naar VPS niet kunt bootstrap, ga dan in ieder geval voor dedicated.) 

HostGator- en WordPress-webhostingproviders hebben de afgelopen jaren een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van goedkope hosting. Beide bieden een uitstekende klantenservice en de klantenservice die wordt aangeboden door HostGator is beter dan de meeste. Er zijn echter dingen te zeggen om deel uit te maken van de menigte, ook al is het niet de grootste menigte. 

Een laatste overweging van goedkope webhosting en managed hosting-functies is wat deze met elkaar te maken hebben. 

Voor beheerde hosting is een accountmanager nodig om basisfuncties te bieden, zoals back-ups, beveiliging, e-mails, enz. Hoewel sommige beheerde hostingplannen geavanceerde functies bevatten zoals SSL-certificaten en PHP-functionaliteit, hebben veel bedrijven dit type functionaliteit gewoon niet ingebouwd. als u kiest voor een goedkoop webhostingplan bij een managed hostingprovider, zult u waarschijnlijk de aangeboden basisfuncties moeten gebruiken, die vaak zeer adequaat zijn. 

Dus goedkope webhosting en managed hosting gaan hand in hand om de beste oplossingen voor de behoeften van het bedrijf te bieden. Een alternatief voor up- en dedicated serverhosting is resellerhosting. Reseller-hosting stelt een gebruiker in staat om meer schijfruimte en bandbreedte te leasen dan wanneer hij een speciale server zou kunnen gebruiken. Dit geeft een bedrijf de mogelijkheid om hun bedrijf te laten groeien met flexibiliteit en minder investeringen in kapitaal naarmate hun behoeften toenemen.

Klik hier  EIGEN-DOMEIN