Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Evenementen en Catering in Lunteren

Lunteren is een prachtig dorp omringd door natuur en bosrijke gebieden, een prachtige plek om te wonen en werken. Met uitzicht op de natuur is dit dorp de ideale locatie voor trouw evenementen, weekend vakanties en feesten. Er is genoeg te beleven in het dorp. 

 

Evenementen in Lunteren

Er zijn veel bedrijven en evenementen organisaties actief die u helpen om een feest op te zetten in Lunteren. Zo kunt u trouwen in een authentiek en sprookjesachtig stadsklooster op het Mariënhof. Trouwen in een sfeervolle en industriële locatie genaamd De Garage of een luxe evenement opzetten bij W-Invite. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden, maar als wij deze allemaal benoemen zal het veels te lang duren.

  

Catering voor het evenement

Naast het evenement dat u wilt organiseren is ook de Catering van grote waarde. U wilt een bedrijf inhuren dat u vertrouwt, waarbij het eten er goed uitziet tegen een redelijke prijs. Deze zijn er zeker. 

Het tweede belangrijke punt is de locatie. Wanneer u Catering inschakelt is het belangrijk dat deze in de buurt van het evenement opereert. Tuurlijk, kan een bedrijf op 45 minuten afstand goed zijn, maar een bedrijf op 15 minuten afstand loopt minder risico en heeft waarschijnlijk minder reiskosten. Met een kleine afstand kan het bedrijf heen en weer rijden mocht er wat gebeuren, dit belangrijk bij drukke evenementen waar zelfs het kleinste foutje een groot gevolg kan hebben. 

 

Bijzondere aanvullingen

Voor een evenement met Catering in Lunteren zijn er voldoende mogelijkheden en uw gasten zullen zeker genieten van de omgeving. Wilt u echt eens gek doen dan zijn er nog meer mogelijkheden om een bijzondere dag te organiseren. Afhankelijk van het type evenement kunt u dit ook combineren met bezienswaardigheden in Lunteren:

 

Top 5 bezienswaardigheden:

  • Goudsberg monumenten

  • Uitkijktoren de Koepel

  • Het middelpunt van Nederland

  • Doesburgermolen

  • Fort aan de Buursteeg

 

Deze bezienswaardigheden kunt u altijd combineren met uw evenement, denk aan ene leuke wandeling van te voren waarbij u de prachtige monumenten ziet, gecombineerd met de natuur van Lunteren. Hopelijk heeft u een paar leuke ideeën gekregen door dit artikel.