Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Eenvoudig en snel al je zaken omtrent salaris op orde

Veel bedrijven zijn geen liefhebber van het maken van salarisberekeningen en andere ingewikkelde financiële processen. Geen wonder, er gaat ten slotte vaak een hoop in zitten en dan moet je eigenlijk nog hopen dat je het wel goed hebt gedaan, anders kun je zo weer overnieuw beginnen.

 

 

Het kan daarom de moeite lonen om eens te overwegen om je salarisadministratie uit handen te geven. Een salarisservice kan ook voor uw bedrijf een goede oplossing zijn. Zo heeft u geen omkijken meer naar de verloning van uw werknemers, maar bent u er wel zeker van dat dit goed en zorgvuldig gebeurd.

 

Speciale salarissoftware wordt ingezet om te waarborgen dat alles goed verloopt. Doorgaans heeft u binnen 24 uur de zekerheid dat u de output en de salarisstroken heeft ontvangen. Bovendien is de administratie die opgemaakt wordt, 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar en altijd in  te zien wanneer u daar behoefte aan heeft. Deze gegevens zijn niet alleen voor u als werkgever inzichtelijk. Ook uw werknemers kunnen zelf inloggen en zo eenvoudig loonstroken inzien, maar ook jaaropgaven downloaden voor hun eigen administratie.

 

Er zijn verschillende financiële pakketten beschikbaar, waardoor er dus altijd wel een geschikte voor uw bedrijf bijzit. Door het gebruik van software wordt bovendien de foutenmarge kleiner en worden dubbelingen voorkomen. De software koppelt bovendien financiële gegevens met andere personeelsinformatie, zodat u deze ook altijd bij de hand heeft en kunt inzien wanneer u dat wilt.

 

Enkele van de functionaliteiten zijn een overzicht van de loonkosten per uur, salarisstroken in tweevoud, altijd verwerking binnen 24 uur na aanlevering en ziekmeldingen worden ook netjes verwerkt zodat deze makkelijk kunnen worden ingezien door bijvoorbeeld de arbodienst. Deze gegevens staan dan natuurlijk ook al makkelijk op een rijtje voor de belasting, dat is dan alleen nog maar een kwestie van inzenden.

http://www.cbbs.nl/